Libnet.ro
UNICEF

08:00

PSD ii raspunde dur lui Klaus Iohannis: Deciziile CCR se executa, nu se discuta!

Antena3 Antena3,
PSD ii raspunde dur lui Klaus Iohannis: Deciziile CCR se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dur dupa declaratiile de marti ale presedintelui Klaus Iohannis pe tema deciziei Curtii Constitutionale in privinta revocarii din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Partidul. continuă pe Antena3

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Reactia PSD dupa declaratiile lui Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta

PSD acuza declaratii iresponsabile ale presedintelui Klaus Iohannis, care submineaza autoritatea Curtii Constitutionale si constituie un atac deosebit de grav la adresa ordinii constitutionale din Romania, dupa ce seful statului a acuzat social-democratii ca vor sa amputeze atributiile sale.

Deciziile CCR se executa, nu se discuta

PSD sustine ca declaratiile de astazi ale presedintelui Klaus Iohannis sunt iresponsabile si submineaza autoritatea Curtii Constitutionale. Social-democratii ii transmit sefului statului, prin intermediul unui comunicat, ca deciziile CCR se executa, nu se discuta.

Iohannis: PSD incearca sa-mi AMPUTEZE puterea. Decizia CCR in privinta Kovesi vine in aceeasi linie cu cea a social-democratilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, luni, ca PSD incearca sa diminueze puterea Presedintelui Romaniei. Mai mult, seful statului spune voalat ca CCR, prin decizia luata in privinta revocarii sefei DNA, comploteaza.

Klaus Iohannis, despre REVOCAREA lui Kovesi: Mai avem un pic de citit la motivarea CCR (VIDEO)

Klaus Iohannis lanseaza un tir de atacuri la adresa PSD. Presedintele a declarat, marti, ca nu semneaza inca decretul de revocare a sefei DNA, pentru ca inca nu a finalizat analiza motivarii deciziei.

Tariceanu: Noua Securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis. Basescu a creat-o, iar Iohannis o foloseste impotriva adversarilor politici

Prezenbt la mitingul PSD, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Mesajul lui Klaus Iohannis, in plin SCANDAL izbucnit dupa ce CCR a hotarat ca trebuie s-o REVOCE pe Kovesi: O decizie pe care o REGRETAM, dar o RESPECTAM

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la receptia oferita cu prilejul Zilei de nastere a Majestatii sale Regina Elisabeta a II-a Queens Birthday Party), organizata de Ambasada Marii Britanii in.

Klaus Iohannis, primele declaratii despre motivarea CCR. Ce spune despre demiterea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis discuta la aceasta ora cu reprezentantii Comsiei de la Venetia. Imediat dupa, seful statului ar putea sa faca declaratii despre Justitie si soarta sefei DNA, Laura Codruta.

Klaus Iohannis a DECIS. Presedintele anunta cand o va revoca pe sefa DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, la Cotroceni, despre decizia CCR de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. intrebat despre data la care va da un raspuns in acest caz. seful statului a spus c.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )