Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis - primele declaratii despre remanierea lui Tudorel Toader si o avertizare catre tinerii magistrati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis - primele declaratii despre remanierea lui Tudorel Toader si o avertizare catre tinerii magistrati

Klaus Iohannis a declarat, joi, in legatura cu remanierea propusa de Guvernul Dancila ca In conditiile in care am convocat un referendum, PSD pregateste o remaniere care sa intareasca asaltul asupra justitiei si acest lucru nu poate sa fie de bun. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis - primele declaratii despre remanierea lui Tudorel Toader si o avertizare catre tinerii magistrati

Klaus Iohannis a declarat, joi, in legatura cu remanierea propusa de Guvernul Dancila ca In conditiile in care am convocat un referendum, PSD pregateste o remaniere care sa intareasca asaltul asupra justitiei si acest lucru nu poate sa fie de bun.

Tudorel Toader, primele declaratii dupa remaniere: Nu poti multumi pe toata lumea, eu personal sunt multumit.

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, a dat joi primele declaratii dupa remaniere. Aceste a afirmat ca Guvernul ii apartine prim-ministrului si nu presedintelui Romaniei sau Parlamentului. Toader a mai precizat si ca decizia premierului.

Klaus Iohannis: O sa-i raspund lui Dancila saptamana viitoare. PSD vrea sa intareasca asaltul asupra Justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi, ca a vorbit cu Viorica Dancila despre propunerile de revocare a lui Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero si ca ii va raspunde la inceputul saptamanii viitoare. Totodata, seful statului remarca ca deciziile PSD reprezinta un nou asalt asupra Justitiei.

Klaus Iohannis isi lanseaza noua carte. Am vrut ca Romania sa-si ocupe locul cuvenit in UE si sa joace un rol pe masura

Klaus Iohannis a participat miercuri la evenimentul de lansare acartii sale,EU. Un dialog deschis despre Europa,publicat de Curtea Veche Publishing. Pentru asa ceva, cine scrie o.

Klaus Iohannis isi lanseaza astazi cea de a treia carte

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa miercuri cea de a treia carte - EU. Un dialog deschis despre Europa. Volumul are 396 de pagini si costa 59 de lei, iar in prefata seful statului scrie ca a incercat sa prezinte, intr-o maniera accesibila, principalele mecanisme, valori si teme politice relevante pentru proiectul european.

Klaus Iohannis isi lanseaza miercuri noua carte. Cat costa volumul

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa miercuri cartea EU. Un dialog deschis despre Europa. Evenimentul va avea loc la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, Sala Studio.

Liviu Plesoianu, reactie taioasa la adresa lui Klaus Iohannis: in fapt, nu il decorezi pe Iulius Filip, ci incerci sa-ti salvezi tie imaginea

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Iulius Filip. Mi-este foarte, foarteSCARBAde acest personaj lipsit complet de umanitate - Klaus.

Iulius Filip, decorat cu Crucea Nationala de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a decorat pe Iulius Filip, disident anticomunist si fost detinut politic. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Crucea Nationala Serviciul.

Klaus Iohannis, mesaj catre proaspetii magistrati: Trebuie sa faceti fata la atacurile unor politicieni asupra Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a tinut joi un discurs in fata absolventilor de la Institutul National al Magistraturii, in care i-a avertizat pe tineri ca trebuie sa fie pregatiti sa faca fata presiunilor si asalturilor asupra sistemului de justitie. Totodata, seful statului a afirmat ca cel mai important lucru obtinut de democratia romaneasca este independenta justitiei - va rog nu lasati aceste lucruri sa involueze, a adaugat Iohannis.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea privind Strategia nationala pe termen lung Romania 2040

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru elaborarea si actualizarea Strategiei nationale pe termen lung Romania 2040, semnaland, i.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )