Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a primit cadou de la o eleva un tablou cu portretul sau (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a primit cadou de la o eleva un tablou cu portretul sau (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat in weekend la Bosch Innovation Days, la Blaj, unde a fost surprins placut de o eleva care i-a daruit un tablou cu portretul sau, scrie stiripesurse. ro. Presedintele. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

Klaus Iohannis: E o zi trista pentru democratie. Victor Ponta a ales sa sacrifice interesul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este o zi trista pentru democratia din Romania, referindu-se la votul dat in Parlament in cazul premierului Victor Ponta. in legatura cu votul dat azi in.

Klaus Iohannis: Victor Ponta a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu

Klaus Iohannis a declarat, dupa sedinta CSAT, referitor la votul in cazul lui Victor Ponta, ca este o zi trista pentru Romania intrucat premierul a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu.

Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca in cadrul sedintei CSAT a fost discutata problema defrisarilor ilegale de paduri, stabilindu-se in final ca aceasta reprezinta o problema de securitate.

Klaus Iohannis face declaratii dupa sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT.

Klaus Iohannis, precizari importante despre Strategia Nationala de Aparare

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care au fost subiectele de pe ordinea de zi a sedintei CSAT.

Sedinta CSAT s-a incheiat. Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18.00

35 - Sedinta CSAT s-a incheiat in urma cu cateva minute. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va face declaratii de presa la ora 18. Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. La reuniune.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, 4 legi. Printre acestea, legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii, anunta Administratia.

Klaus Iohannis trimite Senatului spre reexaminare Legea dialogului social

Klaus Iohannis a trimis, marti, spre reexaminare Legea dialogului social, apreciind ca angajatorul nu poate retine si vira cotizatia de sindicat pe statele lunare de plata, la cererea organizatiilor sindicale, deoarece salariul, potrivit Codului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )