Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a primit ce-si doreste. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a primit ce-si doreste. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Klaus Iohannis a primit ce isi doreste de patru ani: propriul Guvern. Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe si Nicolae Ciuca, propus la Aparare sunt numele pe care presedintele le-a impus in viitorul. continuă pe Antena3

Numele pe care Klaus Iohannis le-a impus in viitorul Guvern. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Klaus Iohannis a primit ce isi doreste de patru ani: propriul Guvern. Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe si Nicolae Ciuca, propus la Aparare sunt numele pe care presedintele le-a impus in viitorul.

Cine sunt ministrii-problema din guvernul Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, la 24 octombrie 2019, componenta Cabinetului pe care il va supune votului Parlamentului. Victor Sebastian Costache a fost propus ministru al Sanatatii. Specialist.

Klaus Iohannis chiar are guvernul sau. Lista completa a ministrilor pe care i-a impus-o lui Ludovic Orban

Klaus Iohannis se poate lauda cu faptul ca primeste ceea ce si-a dorit, timp de patru ani, dupa ce a impus mai multe nume, care in viziunea sa vor trebui sa apara in noul cabinet. Lista e una cuprinzatoare si deja sunt facute toate demersurile necesare pentru ca respectivele propuneri sa si fie puse in .

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

Dancila: Sunt convinsa ca contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Viorica Dancila considera ca este singurul rival adevarat al lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni, caci toti ceilalti candidati la prezidentiale i s-au subordonat acestuia intr-un fel sau altul, prin.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta.

Dancila: Contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta. Dancila sustine ca celelalte partide au raspuns ordinului dat de presedinte pentru demiterea Guvernului.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, derulata in Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales sa poarte un frac realizat de designerul roman Alexandru Ciucu, cel la care apeleaza, de altfel, de cele mai multe ori, pentru tinutele vestimentare in regim Bespoke.

KLAUS IOHANNIS: Avem nevoie de o Armata puternica, bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca mediul de securitate regional si global este intr-o continua schimbare, iar tara noastra are nevoie de o Armata puternica si bine pregatita, care sa continue sa contribuie la promovarea securitatii si stabilitatii in zona si la indeplinirea angajamentelor in cadrul NATO si la implementarea Politicii de Aparare si Securitate Comuna in Europa.

Secretul sacoului controversat purtat de Klaus Iohannis in Japonia. Traian Basescu nu ar fi purtat niciodata asa ceva

Klaus Iohannis a fost prezent impreuna cu sotia sa, Carmen, in Japonia, intr-o vizita oficiala. Presedintele Romaniei a participat la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, iar evenimentul de marca s-a desfasurat in cadrul Palatului Imperial, localizat in Tokyo. Tocmai ca urma sa participe la o astfel de ceremonie grandioasa, presedintele a decis .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )