Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numele pe care Klaus Iohannis le-a impus in viitorul Guvern. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Antena3 Antena3,
Numele pe care Klaus Iohannis le-a impus in viitorul Guvern. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Klaus Iohannis a primit ce isi doreste de patru ani: propriul Guvern. Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe si Nicolae Ciuca, propus la Aparare sunt numele pe care presedintele le-a impus in viitorul. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a primit ce-si doreste. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Klaus Iohannis a primit ce isi doreste de patru ani: propriul Guvern. Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe si Nicolae Ciuca, propus la Aparare sunt numele pe care presedintele le-a impus in viitorul.

Orban cu Iohannis valideaza azi lista ministrilor din guvernul PNL. Numele care intra in runda finala

Ludovic Orban depune astazi la parlament programul de guvernare si lista ministrilor, validata inainte de presedintele Klaus Iohannis si conducerea PNL. in acest moment, liberalii mai au nevoie de noua voturi pentru a putea ajunge la cele 233 necesare investirii noului guvern in Parlament.

Orban valideaza azi cu Iohannis lista ministrilor din guvernul PNL. Numele care intra in runda finala

Ludovic Orban depune astazi la parlament programul de guvernare si lista ministrilor, validata inainte de presedintele Klaus Iohannis si conducerea PNL. in acest moment, liberalii mai au nevoie de noua voturi pentru a putea ajunge la cele 233 necesare investirii noului guvern in Parlament.

Klaus Iohannis chiar are guvernul sau. Lista completa a ministrilor pe care i-a impus-o lui Ludovic Orban

Klaus Iohannis se poate lauda cu faptul ca primeste ceea ce si-a dorit, timp de patru ani, dupa ce a impus mai multe nume, care in viziunea sa vor trebui sa apara in noul cabinet. Lista e una cuprinzatoare si deja sunt facute toate demersurile necesare pentru ca respectivele propuneri sa si fie puse in .

Fostul sef al CFR, la DNA: Razvan Cuc mi-a spus ca trebuie sa semnam contractul pentru Brasov - Sighisoara ca viitorul guvern sa nu-si asume rezultatele muncii noastre

Constantin Axinia, fost director al CFR SA, a afirmat marti ca ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi spus ca trebuie semnat contractul privind modernizarea caii ferate dintre Brasov si Sighisoara pentru ca viitorul guvern sa nu-si asume rezultatele muncii noastre, scrie Agerpres. Constantin Axinia s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in legatura cu schimbarea sa din functie, dupa ce ar fi refuzat sa semneze un contract de modernizare a caii ferate.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, derulata in Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales sa poarte un frac realizat de designerul roman Alexandru Ciucu, cel la care apeleaza, de altfel, de cele mai multe ori, pentru tinutele vestimentare in regim Bespoke.

KLAUS IOHANNIS: Avem nevoie de o Armata puternica, bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca mediul de securitate regional si global este intr-o continua schimbare, iar tara noastra are nevoie de o Armata puternica si bine pregatita, care sa continue sa contribuie la promovarea securitatii si stabilitatii in zona si la indeplinirea angajamentelor in cadrul NATO si la implementarea Politicii de Aparare si Securitate Comuna in Europa.

Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care scapa sefii ANRE de sanctiuni in cazuri de grava neglijenta si perturbarea pietei energiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea care modifica semnificativ OUG 332007 privind functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Mai multe prevederi ridica mari semne de intrebare. Potrivit legii aprobate de Parlament, sefii ANRE nu vor mai putea fi trasi la raspundere pentru grava neglijenta care are ca urmare perturbarea semnificativa a pietelor.

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

Klaus Iohannis a promulgat: intarirea Politiei. Initiativa legislativa a fost a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice. Legea care prevede atributii extinse.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )