Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului legea de exonerare a personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume incasate nelegal

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului legea de exonerare a personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume incasate nelegal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Parlamentului spre reexaminare actul normativ care modifica legea 782018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentand venituri de natura salariala. Seful statului precizeaza ca se impune reanalizarea modalitatii de reglementare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri, pentru reexaminare, in Parlament actul normativ care modifica Legea 2722004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind confiscarea extinsa a bunurilor dobandite de persoanele condamnate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, actul normativ care prevede confiscarea extinsa a averilor in cazul persoanelor care au primit o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de inchisoare.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru cei care incalca legea si dau petreceri cu multi invitati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca autoritatile sa fie mai ferme in aplicarea legii in cazul celor care incalca legea si dau petreceri la care participa numeroase persoane.

Klaus Iohannis nu este de acord cu legea exonerarii de la plata unor sume incasate nelegal

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament legea de exonerare a personalului platit din fonduri publice .

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare modificarile la legea privind regimul armelor si munitiilor. Presedintele critica relaxarea conditiilor privind detinerea armelor de catre condamnati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea ce modifica si completeaza Legea 2952004 privind regimul armelor si al munitiilor. Actul normativ in cauza relaxeza conditiile privind.

Legea privind regimul armelor, retrimisa in Parlament de catre Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis in Parlament spre reexaminare modificarile la legea privind reg.

Cui lasa Carmen si Klaus Iohannis averea lor colosala. De ce nu au copii, de fapt, la varsta lor

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, sotia acestuia, sunt impreuna de mai bine de 25 de ani. Amandoi, de profesie profesori, au pus pe primul plan cariera, asa cum de altfel chiar Iohannis recunoaste. Multa lume si-a pus intrebarea cui vor lasa averea agonisita de-a lungul anilor, si de ce nu au copii. Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

KLAUS IOHANNIS: in momentul acesta nu luam in calcul amanarea alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca in momentul acesta autoritatile nu iau in calcul amanarea alegerilor si expertii nu cred ca se impune amanarea alegerilor, argumentand ca astazi au loc alegeri in SUA, o tara mult mai greu lovita de pandemie.

KLAUS IOHANNIS: Nu vrem sa vaccinam pe nimeni cu forta

Intrebat in legatura cu cei care vor refuza sa se vaccineze, Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de azi ca nimeni nu va fi obligat sa se vaccineze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )