Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea numarului de ore la scoala si combaterea bullying-ului

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea numarului de ore la scoala si combaterea bullying-ului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea care prevede ca numarul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru de invatamant este in medie 20 de ore pe saptamana la invatamantul primar, 25 de ore pe saptamana la invatamantul gimnazial si 30 de ore pe saptamana la invatamantul liceal. continuă pe Hotnews

Iohannis a promulgat legea care prevede REDUCEREA NUMARULUI DE ORE LA SCOALA si combaterea bullying-ului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea numarului de ore la scoala, incepand cu anul scolar 2020-2021. Potrivit legii, numarul de ore alocat disciplinelor din planurile.

Legea care prevede reducerea numarului de ore pentru elevi, promulgata de Iohannis

A fost promulgata legea care prevede ca numarul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru de invatamant este in medie 20 de ore pe saptamana la invatamantul primar, 25 de ore pe saptamana la invatamantul gimnazial si in 30 de ore pe saptamana la invatamantul liceal.

Iohannis a promulgat legea referitoare la reducerea numarului de ore in invatamant

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. 12011 care se refera la reducerea numarului de ore din invatamant.

KLAUS IOHANNIS: Realizarile cu care se tot lauda PSD-ul nu au adus omului de rand mare lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Ploiesti, ca realizarile cu care se tot lauda PSD nu au adus omului de rand mare lucru, intrucat cresterile de pensii si salarii au fost anulate de inflatie. Iohannis spune ca este in razboi cu PSD care a guvernat impotriva romanilor si a catalogat drept intolerabile acuzatiile xenofobe, venite de catre PSD.

UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

La dezbaterea de marti anuntata de Klaus Iohannis, care va incepe la ora 19. 00, doar noua persoane, din randul politologilor, jurnalistilor si formatorilor de opinie, ii vor adresa intrebari sefului statului.

Ultima ora! Schimbari uriase in invatamantul romanesc, dupa reducerea numarului de ore pentru elevi

Schimbari enorme in invatamantul romanesc! Legea conform careia elevii scapa de cateva ore din programa a fost promulgata de Klaus Iohannis. Ce urmeaza sa se intample acum si cum se vor decurge lucrurile? Schimbari enorme in invatamantul romanesc Elevii au primit o veste foarte buna, iar invatamantul romanesc a mai facut un pas inainte odata .

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Cum s-au cunoscut Klaus Iohannis si sotia sa. Sunt casatoriti de peste 25 de ani. Ce i-a tinut impreuna

A trecut deja mai bine de un sfert de secol de cand Klaus si Carmen Iohannis si-au unit juramintele pentru totdeauna. Povestea de dragoste dintre Presedintele Romaniei si prima doamna s-a mentinut nestavilita de-a lungul timpului, reprezentand un adevarat reper de stabilitate si respect. Indiferent de traseul politic pe care s-a traversat de-a lungul timpului .

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )