Libnet.ro
UNICEF

20:16

Cum s-au cunoscut Klaus Iohannis si sotia sa. Sunt casatoriti de peste 25 de ani. Ce i-a tinut impreuna

Playtech Playtech,
Cum s-au cunoscut Klaus Iohannis si sotia sa. Sunt casatoriti de peste 25 de ani. Ce i-a tinut impreuna

A trecut deja mai bine de un sfert de secol de cand Klaus si Carmen Iohannis si-au unit juramintele pentru totdeauna. Povestea de dragoste dintre Presedintele Romaniei si prima doamna s-a mentinut nestavilita de-a lungul timpului, reprezentand un adevarat reper de stabilitate si respect. Indiferent de traseul politic pe care s-a traversat de-a lungul timpului . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de duminica de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu: Cu cine s-a fotografiat cuplul prezidential (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au mers duminica la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. La iesirea din lacasul de cult, cuplul prezidential a fost int.

Klaus Iohannis: Eu sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, subliniind ca asa este cel mai corect, iar comunitatile locale au sansa sa aleaga cel mai bun.

Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta tema.

Klaus Iohannis anunta discutii despre atributiile sefului statului: Unele lucruri nu sunt inca foarte bine lamurite

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va pune in discutie atributiile care sunt prevazute in Constitutie pentru seful statului, in conditiile in care aceastea au fost limitate in ultimii ani prin.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bistrita-Nasaud, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, deoarece astfel comunitatile au o sansa reala sa aleaga cea mai buna persoana pentru functie.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

Klaus Iohannis: La dezbaterea de marti vom discuta pe toate temele care sunt de interes intr-o campanie prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a facut noi precizari despre dezbaterea care va fi organizata marti, 19 noiembrie, in perspectiva celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PNL a declarat ca in.

Presedintele Klaus Iohannis participa la o intalnire cu alegatorii din Bistrita-Nasaud

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bistrita, la o intalnire cu alegatorii din judetul Bistrita-Nasaud, la care sunt asteptate aproximativ 2. 000 de persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )