Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis a promulgat legea privind declararea satului Bicaci, judetul Bihor, localitate-martir a luptei anticomuniste. Vezi ce alte decrete a mai semnat presedintele

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat legea privind declararea satului Bicaci, judetul Bihor, localitate-martir a luptei anticomuniste. Vezi ce alte decrete a mai semnat presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 iunie, decrete de eliberare din functie a unor magistrati si de promulgare a unor legi. Mai exact, 4 judecatori si 2 procurori au fost elibarati din. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind insolventa persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, informeaza Cotroceniul. Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata pe 20 mai de deputati, cu 309 voturi pentru, niciunul impotriva si cu trei abtineri.

Iohannis a promulgat legea privind procedura insolventei persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind procedura insolventei persoanelor fizice, transmite Mediafax. Potrivit legii, orice cetatean aflat fara vreo vina in incapacitate de plata a datoriilor.

Iohannis a promulgat Legea privind procedura insolventei persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, conform careia orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, isi poate reesalona datoriile pe o perioada de cinci ani, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea falimentului personal

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea falimentului personal. Actul normativ prevede ca orice persoana aflata in incapacitate de plata a ratelor sa isi poata reesalona datoriile in baza unui plan d.

Klaus Iohannis, prima reactie privind pensiile speciale ale parlamentarilor: Voi astepta sa imi trimita Parlamentul legea si voi face o analiza profunda

Parlamentarii si-au votat, marti, cu o larga majoritate pensiile speciale. Potrivit proiectului de lege, un parlamentar cu un mandat ar urma sa primeasca o astfel de indemnizatie de aproximativ 1. 550 de lei, cel cu.

A fost promulgata legea privind procedura insolventei persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, care prevede ca orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile.

Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza.

Scrisoarea deschisa a lui Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, pentru Klaus Iohannis: Daca promulgati legea pensiilor speciale nu sunteti cu nimic diferit de parlamentarii PSD

Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, care a plecat din partid si si-a facut propria formatiune, Partidul Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa nu.

FOTO Noi imagini cu Klaus Iohannis la biserica din Mangalia. Carmen Iohannis s-a rugat fierbinte, in genunchi

Noi fotografii de la vizita-surpriza a lui Klaus Iohannis la slujba de duminica, 14 iunie, de la Biserica romano-catolica din Mangalia au fost postate de Parohia Romano-Catolica din Mangalia. Presedintele tarii a sosit la Sfanta Liturghie insotit de sotia sa Carmen si un grup de prieteni cu care isi serbase in ajun ziua de nastere.

Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa in noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa, Carmen Iohannis, cu noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic cu ampatament alungit, scrie stiripesurse. ro. Pretul standard al acestei masini de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )