Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea referendumului, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca modificarile aduse de Parlament acestei legi sunt constitutionale, conform Digi24. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Iohannis a promulgat legea referendumului care l lasa fara putere de decizie privind scrutinul de revizuire a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea de organizare a referendumului care il lasa pe seful statului fara putere de decizie in cazul plebiscitului pentru revizuirea Constitutiei. Iohannis a fost practic obligat sa promulge legea, dupa ce Parlamentul a respins cererea sa de reexaminare, iar judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au respins sesizarea sa de neconsitutionalitate.

Iohannis a promulgat Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea de modificare a Legii referendumului, dupa ce a cerut reexaminarea ei in Parlament si a sesizat si Curtea Constitutionala, insa CCR a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora! Presedintele a sesizat la CCR legea privind CSM

Presedintele Klaus Iohannisa decis sa trimita la CCR inca o lege a justitiei. Curtea Constitutionala ar urma sa se pronunte acum asupra legii de functionare a CSM. Sa nu uitam, vorbim despre aceeasi.

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea CSM, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutioala cu privire la modificarea legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii CSM), dupa ce, la finalul lunii iunie, Senatul, in calitate de for decizional, a respins cererea de reexaminare formulata de presedinte.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind legea care modifica numirea si demiterea conducerii Arbitrului telecom

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu prevederi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM, informeaza Agerpres. Sesizarea se refera la Legea de aprobare a OUG 33/2017 pentru modificarea si completarea art. 11 din OUG 22/2009 privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Seful statului a invocat faptul ca unele prevederi ale acestei legi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM incalca dispozitii ale Constitutiei.

CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea respinge sesizarea pe legile Justitiei

Curtea Constitutionala respinge, din nou, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legile Justitiei. Este vorba de Legea 304 privind organizarea judiciara. Potrivit unor surse din CCR, sesizarea a fost.

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Scandalul demiterii lui Kovesi ajunge la Bruxelles! Presedintele a fost RECLAMAT

Eurodeputatul PSD Claudiu Tanasescu a atras atentia, in plenul Parlamentului European, ca presedintele Klaus Iohannis si Partidul Popular European PPE) incurajeaza incalcarea deciziei CCR care il obliga pe.

Ce ii transmite Comisia de la Venetia presedintelui Klaus Iohannis

Lovitura pentru presedintele Klaus Iohannis. Surse din cadrul Comisiei de la Venetia au declarat pentru Q Magazine ca presedintele Comisiei, Gianni Buquicchio, a trimis zilele trecute o scrisoare catre.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )