Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintele Iohannis a promulgat Legea referendumului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis a promulgat Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea de modificare a Legii referendumului, dupa ce a cerut reexaminarea ei in Parlament si a sesizat si Curtea Constitutionala, insa CCR a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a promulgat legea referendumului care l lasa fara putere de decizie privind scrutinul de revizuire a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea de organizare a referendumului care il lasa pe seful statului fara putere de decizie in cazul plebiscitului pentru revizuirea Constitutiei. Iohannis a fost practic obligat sa promulge legea, dupa ce Parlamentul a respins cererea sa de reexaminare, iar judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au respins sesizarea sa de neconsitutionalitate.

Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea referendumului, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca modificarile aduse de Parlament acestei legi sunt constitutionale, conform Digi24. ro.

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Iohannis a promulgat Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un.

Presedintele Iohannis cere reexaminarea legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri, Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica si completeaza Legea nr. 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor. El arata in cererea.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind legea care modifica numirea si demiterea conducerii Arbitrului telecom

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu prevederi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM, informeaza Agerpres. Sesizarea se refera la Legea de aprobare a OUG 33/2017 pentru modificarea si completarea art. 11 din OUG 22/2009 privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Seful statului a invocat faptul ca unele prevederi ale acestei legi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM incalca dispozitii ale Constitutiei.

Presedintele Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie pentru procurorul Marius Vladoianu. Era condamnat pentru trafic de influenta si santaj

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati, intre care si Marius Radu Vladoianu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, condamnat pentru.

Teodorovici ii raspunde lui Dragnea: ANAF a demarat deja procedura de recuperare a banilor incasati din chirii de catre presedintele Iohannis

Fiscul a inceput deja procedura de recuperare a sumelor incasate din chirii de catre presedintele Klaus Iohannis, a anuntat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-un raspuns la o intrebare a presedintelui PSD Liviu Dragnea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )