Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis a promulgat legea referendumului care l lasa fara putere de decizie privind scrutinul de revizuire a Constitutiei

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a promulgat legea referendumului care l lasa fara putere de decizie privind scrutinul de revizuire a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea de organizare a referendumului care il lasa pe seful statului fara putere de decizie in cazul plebiscitului pentru revizuirea Constitutiei. Iohannis a fost practic obligat sa promulge legea, dupa ce Parlamentul a respins cererea sa de reexaminare, iar judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au respins sesizarea sa de neconsitutionalitate. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea referendumului, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca modificarile aduse de Parlament acestei legi sunt constitutionale, conform Digi24. ro.

Iohannis a promulgat Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea de modificare a Legii referendumului, dupa ce a cerut reexaminarea ei in Parlament si a sesizat si Curtea Constitutionala, insa CCR a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui.

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind legea care modifica numirea si demiterea conducerii Arbitrului telecom

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu prevederi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM, informeaza Agerpres. Sesizarea se refera la Legea de aprobare a OUG 33/2017 pentru modificarea si completarea art. 11 din OUG 22/2009 privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Seful statului a invocat faptul ca unele prevederi ale acestei legi care vizeaza procedura de numire si de demitere a conducerii ANCOM incalca dispozitii ale Constitutiei.

Studiul care te va lasa fara cuvinte. Ce prefera femeile in locul sexului

Un studiu recent arata ca 57% din femeile din Germania ar opta mai degraba pentru abstinenta timp de un an decat sa renunte la privitul la televizor pentru aceeasi perioada. in cazul barbatilor germani,.

Partidele politice, la un pas sa incalce legea GDPR. Care este miza?

Partidele politice si ONG-urile sunt la un pas de a deveni singurele organizatii mari din Romania care nu vor fi obligate sa aplice prevederile GDPR. Un amendament adus printr-o procedura neobisnuita si enuntat in chiar ziua motiunii de cenzura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )