Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis: PSD pune sub semnul intrebarii indepedenta BNR (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: PSD pune sub semnul intrebarii indepedenta BNR (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat vineri un atac dur la adresa Guvernului si a PSD ca urmare a refuzului premierului Viorica Dancila de a se prezenta la discutiile din cadrul medierii intre Guvern si BNR. intalnirea. continuă pe B1

Klaus Iohannis: PSD pune sub semnul intrebarii independenta BNR (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat vineri un atac dur la adresa Guvernului si a PSD ca urmare a refuzului premierului Viorica Dancila de a se prezenta la discutiile din cadrul medierii intre Guvern si BNR. intalnirea.

Presedintele Iohannis acuza PSD ca vrea sa acapareze BNR: Este foarte evident ca pune sub semnul ntrebarii si chestioneaza independenta bancii

PSD vrea sa acapareze politic BNR, punand sub semnul intrebarii independenta acestei institutii, ceea ce contravine interesului Romaniei, a acuzat vineri presedintele Klaus Iohannis. Declaratia a fost facuta in conditiile in care premierul a refuzat sa vina la discutiile convocate de seful statului pe tema relatiei Guvern-BNR. De altfel, Iohannis i-a cerut premierului demisia, pe motiv ca nu intelege atributiile constitutionale ce ii revin.

Motivarea Curtii de Apel Ploiesti in procesul Kovesi - Antena 3: Opiniile de valoare din emisiune pun sub semnul intrebarii notiunea de buna-credinta

Judecatorii Curtii de Apel Ploiesti, instanta care a dat un verdict in procesul intentat de procurorul sef al DNA postului de televiziune Antena 3 si unor angajati ai acestuia, i-au obligat pe parati sa plateasca 300. 000 de lei sefei DNA pe motiv ca relatarile si opiniile de valoare ale apelantei-parate din emisiunea in discutie pun sub semnul intrebarii notiunea de buna-credinta a acesteia in exercitiul libertatii de exprimare.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea prin care Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD: Eu sunt presedintele Republicii si eu raspund de politica externa

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce mai multe persoane din spatiul public l-au acuzat pe presedinte de anisemitism. Sa fiu eu acuzat de antisemitist este deplasat, caraghios. Eu am fost laudat s.

Klaus Iohannis, despre asa zisele stenograme ale convorbirii cu Viorica Dancila: Arata mai degraba ce si-ar fi dorit PSD-istii sa se fi discutat

Presedintele Klaus Iohannis a ironizat joi asa numitele stenograme prezentate seara trecuta de Antena 3, si care ar fi redat continutul unei convorbiri telefonice dintre seful statului si premierul Viorica Dancila.

Badalau, despre suspendarea lui Iohannis: PSD nu isi doreste escaladarea acestui conflict declansat de presedinte

Senatorul PSD Niculae Badalau, fost presedinte executiv al partidului, a declarat ca social-democratii nu vor sustine declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, deoarece PSD nu vrea.

Liviu Dragnea ii raspunde Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Liviu Dragnea a comentat joi seara declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre intelegeri secrete cu evrei, liderul PSD spunand ca prin aceste afirmatii, care au o anumita doza de antisemitism, i-a jignit pe el, pe premierul Viorica Dancila, dar si pe oficialii israelieni, iar acest lucru este inacceptabil.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Liviu Dragnea a comentat joi seara declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre intelegeri secrete cu evrei, liderul PSD spunand ca prin aceste afirmatii, care au o anumita doza de antisemitism, i-a jignit pe el, pe premierul Viorica Dancila, dar si pe oficialii israelieni, iar acest lucru este inacceptabil.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )