Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea prin care Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea prin care Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis sesizeaza la Curtea Constitutionala legea prin care Monitorul Oficial trece de la Guvern la Camera Deputatilor

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat la Curtea Constitutionala legea prin care Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei Deputatilor, de sub autoritatitea Guvernului. Seful statului ceruse parlamentului sa reexamineze legea, insa parlamentarii nu au modificat proiectul pe fond.

Iohannis, lovitura in razboiul cu PSD. Presedintele sesizeaza CCR cu privire la legea prin care Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului.

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu o legea de modificare din domeniul sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala cu o legea de modificare si completare a unor acte normative din domeniul sanatatii, semnaland ca, pe de o parte, contine prevederi.

Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala n privinta unei legi ce modifica unele acte normative din domeniul sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Curtii Constitutionale CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii. in sesizare, seful statului aminteste ca a cerut Parlamentului reexaminarea acestei legi, insa Legislativul a modificat si alte articole decat cele semnalate, iar Guvernul a emis doua ordonante de urgenta ce transpun legislativ o parte din dispozitiile acesteia, desi facea obiectul unei cereri de reexaminare. Mai mult, explica presedintele Iohannis, legea intoarsa de la promulgare contine prevederi ce contravin Constitutiei.

CCR ar putea lua joi o hotarare cu privire la sesizarea lui Klaus Iohannis privind modificarea statului functionarului public

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea lua joi o hotarare cu privire la sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la initiativa pentru modificarea si completarea Legii 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar.

CCR i-a raspuns PROMPT lui Klaus Iohannis: Judecata va fi pe 23 mai

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a raspuns prompt solicitarii presedintelui Klaus Iohannis privind o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Klaus Iohannis, LOVITURA pentru parlamentari! A atacat la CCR modificarile aduse unei LEGI CRUCIALE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii. La data de.

Klaus Iohannis reactioneaza: Nu am emotii privind sesizarea la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca nu are emotii in ceea ce priveste sesizarea facuta la Curtea Constitutionala privind decizia sa de a respinge cererea de revocare a procurorului sef al DNA,.

Klaus Iohannis, despre legea ce permite executarea pedepselor la domiciliu: Probabil unii din cei care au votat cu mult entuziasm se gndesc preventiv ca, dect sa mearga la nchisoare, sa mearga acasa

Presedintele Klaus Iohannis a comentat ironic, joi, in legatura cu adoptarea legii ce permite ca unele persoane sa poata executa pedepsele cu inchisoarea la domiciliu, ca unii dintre cei care au votat cu mult entuziasm probabil se gandesc preventiv ca, decat sa mearga la inchisoare, sa mearga acasa.

Klaus Iohannis, despre vizita premierului Dancila la Israel: Vizita premierului e ciudata. Nu vorbeste in Israel despre Romania, vorbeste despre Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Bacau despre plecarea premierului Dancila in Israel, dar si despre presupusele stenograme care au aparut cu privire la discutia intre premier si seful.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )