Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis a purtat discutii cu Barack Obama la Varsovia (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a purtat discutii cu Barack Obama la Varsovia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, alaturi de alti sefi de stat si de guvern, un scurt dialog cu omologul sau american, Barack Obama, la inceputul reuniunii Consiliului Nord-Atlantic de la. continuă pe B1

Summitul NATO: Barack Obama a cerut clar prezenta militara consolidata la Marea Neagra

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a cerut clar prezenta militara consolidata la Marea Neagra, a anuntat Radu Tudor, aflat la summitul NATO de la Varsovia, potrivit dcnews. ro. in.

Vladimir Putin si Barack Obama, discutii despre conflictele de pe mapamond. Ce au stabilit cei doi lideri

Vladimir Putin si liderul american, Barack Obama au discutat miercuri despre unele dintre cele mai mari probleme ale socitatii actuale si anume, conflictele din Ucraina, Siria si Nagorno-Karabah. Obama a fost.

Poze rare cu Barack Obama! Presedintele SUA, in straie islamice (FOTO)

Bill O'Reilly a publicat cu presedintele Statelor Unite ale Americii la care publicul larg nu a mai avut acces pana acum. Mai exact, Barack Obama purta straie islamice pe care le-ar fi purtat la nunta.

Klaus Iohannis participa joi si vineri la summit-ul NATO de la Varsovia: Presedintele va pune accent pe asigurarea unei prezente Aliate inaintate echilibrate si proportionale pe intreg flancul estic

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri si sambata la Summitul NATO de la Varsovia, in cardul caruia vor avea loc mai multe reuniuni in formatul Consiliului Nord-Atlantic, o reuniune a.

Moment inedit de Ziua Americii! Barack Obama i-a cantat La multi ani fiicei sale (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a gazduit o petrecere la Casa Alba de 4 iulie, Ziua Nationala a Statelor Unite, iar cu aceasta o cazie nu a ezitat sa ii cante La multi ani.

O brigada romaneasca se va transforma intr-una multinationala. Klaus Iohannis: Initiativele si obiectivele propuse de Romania la acest Summit prind contur

Presedintele Klaus Iohannis considera ca anuntul secretarului general al NATO privind transformarea brigazii romanesti intr-una multinationala confirma ca obiectivele Romaniei la summitul de la Varsovia prind contur.

Barack Obama reactioneaza dupa ce brutalitatea politiei americane a rezultat in moartea a doua persoane in doua zile: Sunt rezultatele disparitatii rasiale

Presedintele Statelor Unite ale Americii Barack Obama a declarat, vineri dimineata, ca toti americanii ar trebui sa se simta ingrijorati de incidentele petrecute saptamana aceasta, in care doi barbati de culoare din SUA au fost ucisi de catre politisti,, subliniind ca astfel de evenimente nu reprezinta doar problema comunitatii afro-americane, ci sunt rezultatul diferentelor rasiale inca prevalente in tara, relateaza The New York Times.

Barack Obama reduce la 8.400 numarul militarilor americani din Afganistan, pana in ianuarie 2017

Presedintele american Barack Obama a anuntat miercuri ca va mentine, pana in ianuarie 2017, cand isi incheie al doilea mandat, 8. 400 de militari in Afganistan, o tara care se confrunta cu o situatie precara in domeniul securitatii, relateaza Reuters si CNN.

Barack Obama: Cred in Hillary Clinton!

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a tinut marti la Charlotte, in Carolina de Nord, o vibranta pledoarie in favoarea candidatei democrate la succesiunea sa la Casa Alba, Hillary Clinton, laudand energia si combativitatea acesteia, relateaza AFP.

Oana Zamfir face dezvaluiri socante despre Klaus Iohannis: Este o afacere de-a dreptul socanta. Vorbim despre cel putin 20 milioane de euro

Jurnalista Oana Zamfir a facut un val de dezvaluiri socante despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, potrivit dcnews. ro. Klaus Iohannis ar putea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )