Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze absenta sefei DNA de la audierile Comisiei de anchetare a alegerilor prezidentiale din 2009

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze absenta sefei DNA de la audierile Comisiei de anchetare a alegerilor prezidentiale din 2009

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la baza militara de la Mihail Kogalniceanu, a refuzat sa comenteze lipsa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi de la audierile din Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, despre evaluarea activitatii Codrutei Kovesi: Sunt sigur ca ministrul Justitiei... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre raportul privind activitatea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Seful statului s-a declarat convins ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader se va anunta la.

Ce crede Klaus Iohannis despre activitatea DNA: Administratia Prezidentiala a facut ANUNTUL

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a dat asigurari marti, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Klaus Iohannis este multumit de activitatea.

Ce crede Klaus Iohannis despre activitatea DNA: Administratia Prezidentiala a facut ANUNTUL (VIDEO)

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a dat asigurari marti, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Klaus Iohannis este multumit de activitatea.

Tariceanu: Comisia parlamentara trebuie sa sesizeze ministrul Justitiei cu privire la refuzul sefei DNA, Laura Kovesi, de a se prezenta la audieri

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 trebuie sa sesizeze ministrul Justitiei cu privire la refuzul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de a se prezenta la audieri.

Klaus Iohannis s-a imbracat perfect astazi, iar memele nu au intarziat sa apara

Klaus Iohannis a vizitat baza militara Mihail Kogalniceanu astazi, iar tinuta impecabila ne-a facut pe toti sa ne gandim la urmatorul film din seria Top Gun. Ca presedinte de stat, Iohannis trebuie sa adopte tinute sobre, insa astazi am avut parte de ceva inedit. Presedintele a aparut intr-un sacou navy si pantaloni albi, tinuta fiind [].

Klaus Iohannis: Guvernul mi-a dat asigurari ca achizitiile in Armata se vor face in timp util

Update:Klaus Iohannis a facut declaratii dupa intalnirea de la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde s-a intalnit cu un important oficial al NATO, dar si cu.

Klaus Iohannis, prima vizita la baza militara Mihail Kogalniceanu: Cu cine se va intalni presedintele (VIDEO)

Agitatie mare joi la Mihail Kogalniceanu. Klaus Iohannis merge in vizita la Baza Militara unde se va intalni cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. Iohannis.

De ce merge Klaus Iohannis in Secuime

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Harghita si Covasna, anuntata pentru data de 18 iulie, merita toata atentia dupa negocierile esuate dintre UDMR si PSD la motiunea de cenzura care au tensionat intr-un mod fara precedent relatia majoritatii cu minoritatea. Seful statului cauta in mod evident reconectarea la comunitatea maghiara, intr-un moment delicat pentru ambele parti. Ce motive ar avea insa Iohannis sa mearga in Secuime, de ce acum si ce spera sa obtina de pe urma vizitei?.

Mircea Badea, in maiou la emisiune: Daca am maiou, seman cu Brad Pitt. Ce spune despre Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost comparat cu actorul Tom Cruise, in Top Gun, in timpul vizitei sale la baza militara de la Mihai Kogalniceanu, unde a purtat o pereche de ochelari tip aviator, Mi.

Klaus Iohannis, aparitie demna de Top Gun la baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, cateva din imaginile care au devenit virale pe internet cu presedintele Klaus Iohannis, care a descins ca in Top Gun la baza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.249 seconds )