Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Restrictiile raman in vigoare si de Craciun si de Anul Nou, insa aceste restrictii nu sunt facultative, sunt obligatorii VIDEO

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Restrictiile raman in vigoare si de Craciun si de Anul Nou, insa aceste restrictii nu sunt facultative, sunt obligatorii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri la vizita pe care a facut-o la Institutul Cantacuzino, ca totul este bine organizat, la modul practic, nu teoretic, in vederea inceperii vaccinarii. Seful statului a adaugat ca desi spera ca populatia sa se mobilizeze si sa se vaccineze pentru ca pana in vara sa putem scapa de pandemie. continuă pe Adevărul

VIDEO Iohannis: De Craciun si de Anul Nou, stati acasa cu familia Restrictiile raman in vigoare si nu sunt facultative, sunt obligatorii

Restrictiile din Romania vor ramane in vigoare de Craciun si de Anul Nou, iar respectarea acestora nu este facultativa, ci obligatorie, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis. in timpul sarbatorilor, de Craciun si de Anul Nou, daca vreti sa va fie bine, stati acasa cu familia, a fost mesajul lui Iohannis.

Guvernul nu ia in calcul relaxarea restrictiilor de Craciun si Anul Nou

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat sustine ca regulile care sunt in vigoare nu vor fi inasprite, insa autoritatile nici nu au in plan, la acest moment, sa le relaxeze, in sensul permiterii circulatiei pana la ora 1:00 in noaptea de Craciun si Anul Nou, asa au propus reprezentanti ai industriei ospitalitatii.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Anul Nou. Cand va incepe vaccinarea

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare,Valeriu Gheorghita, a declarat ca primele vaccinuri impotriva COVID-19 ar putea fi administrate in Romania chiar anul acesta, intre Craciun si Anul Nou.

Europa se inchide iar, inainte de Craciun si Anul Nou. Principalele noi restrictii in tarile de pe continent

Autoritatile de la Bucuresti nu au impus restrictii suplimentare pentru sarabatori, optand sa le pastreze pe cele in vigoare, spre deosebire de cele mai multe dintre tarile europene si din vecinatatea continentului european, unde s-au adoptat reguli noi pentru Craciun si Revelion.

Iohannis, despre restrictiile de Craciun si Anul Nou

Restrictiile instituite pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus raman in vigoare de Craciun.

Klaus Iohannis: Imediat dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare Din ianuarie ar putea veni minim 100.000 de doze saptamanal Vaccinarea populatiei generale, in primavara Restrictiile, in vigoare de sarbatori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a efectuat vinerio vizita laCentrul national de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara.

Klaus Iohannis a semnat. Ce decret intra in vigoare de azi

Alegerile Parlamentare de anul acesta au adus mai multe surprize. Unele dintre ele neasteptate, iar altele devenit adevarate drame pentru partidele care au pierdut un loc in noul Parlament. Astazi, Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret important, prin care convoaca noul format Parlament. Noul decret deja a generat reactii din partea unor partide, unii .

KLAUS IOHANNIS: Exista o sansa mare ca primul vaccin sa fie aprobat chiar inainte de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca exista o sansa mare ca primul vaccin impotriva coronavirus sa fie aprobat inainte de Craciun, caz in care toate statele vor primi un lot simbolic pentru a incepe vaccinarea.

Klaus Iohannis, despre motivul blocarii negocierilor intre PNL, USR PLUS si UDMR: Au incercat, unii sa negocieze via media Optimal ar fi sa fie instalat noul Guvern imediat dupa Craciun

Intrebat despre motivul blocarii negocierilor dintre partidele de centru-dreapta pentru formarea noului guvern, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca incercarea unor partide, pe care nu le-a nominalizat, de a ne.

Klaus Iohannis: Un lucru pot sa va spun clar. Nu voi lasa tara fara guvern

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca nu sunt sanse ca urmatorul Cabinet sa fie investit inainte de Craciun, dar a subliniat ca indiferent de rezultatul negocierilor dintre partidele parlamentare nu va lasa tara fara guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )