Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis va retrage decoratiile persoanelor condamnate penal

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis va retrage decoratiile persoanelor condamnate penal

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca va retrage decoratiile tuturor. continuă pe România Liberă

Iohannis retrage decoratiile tuturor condamnatilor penal: Am nceput procedura Decizia, luata dupa controversele privind prezenta lui Adrian Nastase la receptia de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca a decis sa retraga decoratiile tuturor peroanelor care au condamnari penale si ca a inceput efactiv aceasta procedura. El a facut aceste precizari dupa ce a fost intrebat daca ii va retrage distinctia lui Adrian Nastase, care a participat la receptia de 1 Decembrie de la Cotroceni. Condamnatii penal care au fost decorati de presedintii Romaniei - lista Societatii Timisoara Conditiile in care pot fi retrase decoratiile.

Condamnatii penal care au fost decorati de presedintii Romniei - lista Societatii Timisoara Conditiile n care pot fi retrase decoratiile

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat de doua ori la inchisoare pentru coruptie, este doar unul dintre cei care au condamnari penale si care au fost decorati de-a lungul timpului de catre presedintii Romaniei. Societatea Timisoara a trimis inca din martie 2016 o lista presedintelui Klaus Iohannis cu persoanele condamnate prin hotariri definitive care au primit decoratii ale statului, solicitand in mai multe randuri retragerea acestor distinctii.

Klaus Iohannis accepta ca indemnizatia sa de presedinte sa ii fie inghetata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este nevoie de un mix de masuri pentru reducerea defi.

Iohannis ii retrage decoratia lui Adrian Nastase si tuturor celor care au condamnari penale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ii va retrage decoratia lui Adrian Nastase, dar si celorlalte persoane condamnate penal care au primit aceasta distinctie.

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca ii retrage decoratia. Asa construieste Romania normala!

Fostul premier a reactionat dur, dupa anuntul facut de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma cu cateva zile, potrivit caruia va retrage toate decoratiile pentru cei care au condamnari penale. Adrian Nastase i-a transmis un mesaj liderului statului, facand declaratii pe acest subiect care a starnit foarte multe reactii, in ultima perioada. Reactia lui Adrian .

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, Ordinul National.

CSM isi alege noua conducere. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, marti, pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta CSM.

Presedintele Romaniei vrea primari alesi in doua tururi. Klaus Iohannis: Capitala nu este un oras bine pus la punct (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni, ca isi doreste ca primarii din Romania sa fie alesi in doua tururi de scrutin, si nu intr-unul singur cum se intampla in prezent. Eu am un mesaj pentru.

Presedintele Klaus Iohannis: Imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala, noteaza Agerpres.

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )