Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cui lasa Carmen si Klaus Iohannis averea lor colosala. De ce nu au copii, de fapt, la varsta lor

Playtech Playtech,
Cui lasa Carmen si Klaus Iohannis averea lor colosala. De ce nu au copii, de fapt, la varsta lor

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, sotia acestuia, sunt impreuna de mai bine de 25 de ani. Amandoi, de profesie profesori, au pus pe primul plan cariera, asa cum de altfel chiar Iohannis recunoaste. Multa lume si-a pus intrebarea cui vor lasa averea agonisita de-a lungul anilor, si de ce nu au copii. Klaus Iohannis . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Klaus Iohannis si Carmen nu au adoptat un copil. Cui lasa mostenire cele 3 case si 3 apartamente

Klaus Iohannis si Carmen sunt casatoriti de peste 25 de ani. Presedintele si Prima Doamna se cunosc din liceu, iar ulterior au decis sa formeze un cuplu. Din pacate, cei doi nu au copii impreuna, au decis sa puna carierele pe primul loc. Care e motivul pentru care nu au adoptat un copil, cui lasa averea stransa in atatia ani de munca?.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

KLAUS IOHANNIS: in momentul acesta nu luam in calcul amanarea alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca in momentul acesta autoritatile nu iau in calcul amanarea alegerilor si expertii nu cred ca se impune amanarea alegerilor, argumentand ca astazi au loc alegeri in SUA, o tara mult mai greu lovita de pandemie.

KLAUS IOHANNIS: Nu vrem sa vaccinam pe nimeni cu forta

Intrebat in legatura cu cei care vor refuza sa se vaccineze, Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de azi ca nimeni nu va fi obligat sa se vaccineze.

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL la conferinta de presa: PSD a falimentat sistemul de sanatate

Klaus Iohannis a lansat, marti seara, un nou atac la PSD. Seful statului a afirmat ca social-democratii au avut o politica sanitara foarte proasta, lucru care s-ar rasfrange si asupra situatiei actuale in care se afla Romania. Iohannis spune ca PNL este singurul partid care poate sa reformeze acest domeniu.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri, pentru reexaminare, in Parlament actul normativ care modifica Legea 2722004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis nu este de acord cu legea exonerarii de la plata unor sume incasate nelegal

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament legea de exonerare a personalului platit din fonduri publice .

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului legea de exonerare a personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume incasate nelegal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Parlamentului spre reexaminare actul normativ care modifica legea 782018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentand venituri de natura salariala. Seful statului precizeaza ca se impune reanalizarea modalitatii de reglementare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )