Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European. Temele importante pentru Romania ce vor fi abordate

B1 B1,
Presedintele Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European. Temele importante pentru Romania ce vor fi abordate

Joi si vineri, Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, precum si la summitul Partidului Popular European PPE), se arata in agenda Administratiei. continuă pe B1

Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Potrivit agendei, seful statului va participa joi si la Conferinta anuala transatlantica organizata de.

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

Liderii statelor UE se reunesc astazi la Bruxelles in cadrul Consiliului European de primavara

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene se reunesc joi, la Bruxelles, in cadrul Consiliului European de primavara, care se va concentra pe consolidarea bazei economice europene, alte teme de pe agenda reuniunii fiind schimbarile climatice, viitorul summit cu China si modalitatile de combatere a dezinformarii, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis anunta trei variante pentru Brexit: Mingea este in curtea Marii Britanii

Prezent la Bruxelles pentru reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a anuntat ca in urma discutiile dinre sefii de stat sunt trei variante pentru Brexit: cea din 22 mai, inainte de alegerile.

Theresa May i-a scris presedintelui Consiliului European. Premierul Marii Britanii cere amanaerea Brexitului pana pe 30 iunie

Prim-ministrul britanic Theresa May a anuntat ca i-a scris presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a solicita amanarea retragerii Regatului Unit din Uniunea Europeana pana la 30 iunie, transmit.

Presedintele Iohannis si dilema referendumului

Presedintele Romaniei, dl. Klaus Iohannis, altminteri atat de scump si de cumpanit la vorba, a provocat stupoare, amuzament, glume, ironii la scena deschisa in cursul zilei de marti, atunci cand a scos pe gura afirmatia ca ar fi aproape hotarat sa convoace un referendum pe teme ale justitiei ce ar urma sa aiba loc in ziua de 26 mai, concomitent cu alegerile europarlamentare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )