Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis: Romania va primi peste 10.000.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Romania va primi peste 10.000.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni dupa ce s-a intalnit cu reprezentanti ai sistemului de sanatate pentru a discuta masurile pentru gestionarea epidemiei COVID-19. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Romania va primi peste zece milioane de doze de vaccin, anul viitor, anunta presedintele Iohannis

Romania va primi peste zece milioane de doze de vaccin impotriva Covid, iar vaccinarea in Romania va.

Klaus Iohannis: Avem alocate 10 milioane de doze de vaccin Nu avem motive sa impunem starea de urgenta Raspunderea trebuie sa fie si la autoritatea locala Nu putem continua cu regimul falimentar al PSD

PresedinteleKlaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile au loc in contextul in carecel mai recent bilant prezentat de catre Grupul de Comunicare Strategica a.

Klaus Iohannis: Romaniei ii va reveni o alocare de peste 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID. in scenariul cel mai favorabil, prima transa va ajunge in primul trimestrul din anul viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca in momentul in care un vaccin anti-coronavirus va fi disponibil, Romania, ca parte a.

VIDEO Klaus Iohannis: in cel mai bun scenariu, o prima transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania in primul trimestru al anului viitor Vaccinarea intregii populatii, cel mai devreme in primavara

Romania va primi prin Comisia Europeana 10 milioane de doze de vaccin impotriva COVID, iar in cel mai bun scenariu o prima transa va ajunge in tara noastra in primul trimestru al anului viitor si vor fi vaccinati cu prioritate angajatii din sistemul medical, dar si persoanele din grupele de risc, a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara si a facut apel la cadrele medicale sa se pregateasca si sa se informeze corect pentru procesul de vaccinare a populatiei.

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

Klaus Iohannis: Nu o sa vaccinam pe nimeni cu forta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, ca vaccinul impotriva coronavirus nu o sa fie obligatoriu, dar e recomandat fiecarui cetatean si ca Romania are alocate zece milioane de doze.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Klaus Iohannis califica drept atroce atacul terorist din Viena: Romania se solidarizeaza cu Austria

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat, luni, dupa atacul terorist din Viena, pe care il califica, intr-un mesaj pe Twitter, ca fiind un act de teroare atroce.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )