Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis: Romaniei ii va reveni o alocare de peste 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID. in scenariul cel mai favorabil, prima transa va ajunge in primul trimestrul din anul viitor (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romaniei ii va reveni o alocare de peste 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID. in scenariul cel mai favorabil, prima transa va ajunge in primul trimestrul din anul viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca in momentul in care un vaccin anti-coronavirus va fi disponibil, Romania, ca parte a. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

Klaus Iohannis: Romania va primi peste 10.000.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni dupa ce s-a intalnit cu reprezentanti ai sistemului de sanatate pentru a discuta masurile pentru gestionarea epidemiei COVID-19.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE STOPAREA PANDEMIEI DE COVID-19: Depinde si de raspunsul oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde si de modul de raspuns al oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie pentru limitarea raspandirii coronavirusului, afirma presedintele Klaus Iohannis, astazi, intr-un mesaj adresat de Ziua Mondiala a Oraselor, transmis printr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Domeniul sanatatii este un domeniu de autoritate nationala Nu am discutat despre modele de carantinare (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti seara, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca a discutat cu liderii europeni despre o posibila carantinare pe timp de noapte a zonelor rosii. Am avut o.

Klaus Iohannis: Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde si de modul de raspuns al oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia sambata, in mesajul pe care l-a transmis cu ocazia Zilei Mondiale a Oraselor, ca, in lupta cu pandemia de COVID-9, este foarte important raspunsul marilor.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

VIDEO Klaus Iohannis: in cel mai bun scenariu, o prima transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania in primul trimestru al anului viitor Vaccinarea intregii populatii, cel mai devreme in primavara

Romania va primi prin Comisia Europeana 10 milioane de doze de vaccin impotriva COVID, iar in cel mai bun scenariu o prima transa va ajunge in tara noastra in primul trimestru al anului viitor si vor fi vaccinati cu prioritate angajatii din sistemul medical, dar si persoanele din grupele de risc, a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara si a facut apel la cadrele medicale sa se pregateasca si sa se informeze corect pentru procesul de vaccinare a populatiei.

Klaus Iohannis: Nu o sa vaccinam pe nimeni cu forta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, ca vaccinul impotriva coronavirus nu o sa fie obligatoriu, dar e recomandat fiecarui cetatean si ca Romania are alocate zece milioane de doze.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, alaturi de ministrul Nelu Tataru, Raed Arafat, Alexandru Rafila si alti specialisti, marti, la ora 15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si alti specialisti,.

Klaus Iohannis califica drept atroce atacul terorist din Viena: Romania se solidarizeaza cu Austria

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat, luni, dupa atacul terorist din Viena, pe care il califica, intr-un mesaj pe Twitter, ca fiind un act de teroare atroce.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )