Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Klaus Iohannis: in cel mai bun scenariu, o prima transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania in primul trimestru al anului viitor Vaccinarea intregii populatii, cel mai devreme in primavara

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: in cel mai bun scenariu, o prima transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania in primul trimestru al anului viitor Vaccinarea intregii populatii, cel mai devreme in primavara

Romania va primi prin Comisia Europeana 10 milioane de doze de vaccin impotriva COVID, iar in cel mai bun scenariu o prima transa va ajunge in tara noastra in primul trimestru al anului viitor si vor fi vaccinati cu prioritate angajatii din sistemul medical, dar si persoanele din grupele de risc, a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara si a facut apel la cadrele medicale sa se pregateasca si sa se informeze corect pentru procesul de vaccinare a populatiei. continuă pe Hotnews

Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marti seara: Pentru mine a fost cel mai bun

Veste trista in showbiz-ul romanesc. Astazi a incetat din viata tatal Simonei Florescu. Cuprinsa de durere, chiar fosta sotie a lui Ion Dichiseanu a facut public anuntul decesului. Doliu in familia Simonei Florescu Astazi, 3 noiembrie Simona Florescu si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare, ca tatal sau a decedat. Fosta sotie a lui .

Cel mai bun telefon Google, mai prost decat se credea initial: ce probleme are Pixel 5

Google Pixel 5 este cel mai nou si mai bun telefon al gigantului din Mountain View. Din pacate, in lumea reala, nu pare sa fie foarte performant. De la prima generatie de Google Pixel, cei de.

Bloodstained: desprins din Castlevania, cel mai bun joc anime ajunge pe iPhone si Android

Daca esti un fan de anime si posesor de smartphone sau tableta, te vei bucura sa afli ca Bloodstained: Ritual of the Night se lanseaza pe iOS si Android. Bloodstained: Ritual of the Night.

Klaus Iohannis: Romaniei ii va reveni o alocare de peste 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID. in scenariul cel mai favorabil, prima transa va ajunge in primul trimestrul din anul viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca in momentul in care un vaccin anti-coronavirus va fi disponibil, Romania, ca parte a.

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Klaus Iohannis a cerut expertilor explicatii despre diferentele uriase dintre testarile din judete: I-am rugat pe ministrul Tataru si Raed Arafat sa aprofundeze un pic mai bine tematica si sa vina cu masuri de echilibrare (VIDEO)

In Romania exista diferente mari de testare Covid-19 intre judete, iar acest lucru se vede in rapoartele zilnice facute publice de Grupul de Comunicare Strategica. in acest context, Klaus Iohannis a declarat,.

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

Klaus Iohannis: Domeniul sanatatii este un domeniu de autoritate nationala Nu am discutat despre modele de carantinare (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti seara, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca a discutat cu liderii europeni despre o posibila carantinare pe timp de noapte a zonelor rosii. Am avut o.

Alegeri prezidentiale in SUA. Klaus Iohannis: Aprofundarea si extinderea parteneriatului strategic cu Statele Unite este un pilon de baza al politicii noastre externe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, in debutul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre alegerile prezidentiale din Statele Unite. Seful statului a precizat, in acest context, ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )