Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis s-a enervat din nou in strainatate: a fost intrerupt de doua ori in timpul unei conferinte de presa la Bruxelles

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis s-a enervat din nou in strainatate: a fost intrerupt de doua ori in timpul unei conferinte de presa la Bruxelles

Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul de prezentare a rezultatelor Consiliului European de la Bruxelles, prima data din cauza unui televizor pornit, iar a doua oara dupa ce telefonul unui jurnalist din sala a sunat. Presedintele s-a. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Klaus Iohannis a ignorat comunitatea de romani din Ucraina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Ucraina la Monumentul Victimelor Holodomorului din Kiev. Aici, seful statului a aprins o lumanare si a tras un clopot ritualic in memoria suferintei milioanelor.

Prima doamna a Romaniei il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European de la Bruxelles.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania e favorabila mentinerii regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei / Petro Poroshenko: Romania va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti, 11 state UE ne vand armament defensiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Kiev, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau Petro Poroshenko, ca Romania se pronunta pentru mentinerea regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei pana la aplicarea integrala a acordurilor de la Minsk. Petro Poroshenko a precizat ca Romania, la fel ca si Germania, va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti in conflictul cu trupele separatiste. De mentionat ca Porosenko a ascultat declaratia lui Iohannis fara traducere, iar la finalul conferintei a spus Multumesc, la revedere in limba romana.

Presedintele Klaus Iohannis, in Ucraina: A salutat Garda de onoare in limba ucraineana

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput, marti, vizita oficiala in Ucraina, acolo unde a fost primit la Administratia Prezidentiala a Ucrainei de presedintele Petro Porosenko. Iohannis a salutat Garda de.

Presedintele Klaus Iohannis, momente de reculegere la Euromaidan

Klaus Iohannis a ajuns la Kiev unde a fost intampinat cu paine si sare. Iohannis a depus, la Monumentul Victimelor Holodomorului, o candela si un aranjament cu spice de grau, conform traditiei, care comemoreaza.

Klaus Iohannis, dupa participarea la Consiliul European: Am insistat asupra prioritatilor tarii privind resursele energetice

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, vineri seara, ca a subliniat in cadrul reuniunii Consiliului European prioritatea pentru Romania privind valorificarea resurselor energectice. Presedintele a mai declarat ca.

Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul dupa ce a pornit un televizor si a sunat un telefon

Presedintele Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori, cateva zeci de secunde, conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dupa Consiliul European, deoarece in sala de conferinte a pornit un televizor al televiziunii interne si apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist.

VIDEO Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul dupa ce a pornit un televizor si a sunat un telefon

Presedintele Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori, cateva zeci de secunde, conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dupa Consiliul European, deoarece in sala de conferinte a pornit un televizor al televiziunii interne si apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist.

Klaus Iohannis: Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic intre UE si SUA / Consiliul a confirmat obiectivul de creare a Uniunii Energiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la finalul lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii intre Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, transmite Agerpres.

Dragnea, atac dur la Klaus Iohannis. Ce acuzatii ii aduce presedintelui

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale, sustine ca l-a intrebat pe presedintele Klaus Iohannis daca mai sustine ideea de descentralizare, si acesta i-a raspuns Da, adaugand ca a trimis la Palatul Cotroceni Strategia de descentralizare si nu a primit inca niciun raspuns.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )