Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis: Romania e favorabila mentinerii regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei / Petro Poroshenko: Romania va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti, 11 state UE ne vand armament defensiv

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Romania e favorabila mentinerii regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei / Petro Poroshenko: Romania va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti, 11 state UE ne vand armament defensiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Kiev, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau Petro Poroshenko, ca Romania se pronunta pentru mentinerea regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei pana la aplicarea integrala a acordurilor de la Minsk. Petro Poroshenko a precizat ca Romania, la fel ca si Germania, va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti in conflictul cu trupele separatiste. De mentionat ca Porosenko a ascultat declaratia lui Iohannis fara traducere, iar la finalul conferintei a spus Multumesc, la revedere in limba romana. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Romania va impartasi Ucrainei expertiza si experienta din procesul de aderare la UE si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Kiev, ca Romania isi doreste sa fie un partener al Ucrainei si sa impartaseasca experienta si expertiza acumulata in procesul de pregatire pentru .

VIDEO Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe Darius Valcov, dar nu il suspenda pe ministrul urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, fata de care DNA a demarat procedura de incepere a urmaririi penale, insa nu recurge la prevederea legala care ii permite sa suspende un ministru aflat in aceasta situatie. Iohannis adauga ca s-ar fi asteptat ca ministrul sa demisioneze din functie in conditiile date, pe motiv ca ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului.

Presedintele Klaus Iohannis a ignorat comunitatea de romani din Ucraina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Ucraina la Monumentul Victimelor Holodomorului din Kiev. Aici, seful statului a aprins o lumanare si a tras un clopot ritualic in memoria suferintei milioanelor.

Mesajul DUR al presedintelui Klaus Iohannis catre clasa politica din Romania. Respectati-va alegatorii!

Klaus Iohannis le cere politicienilor sa fie mai responsabili si sa intareasca institutiile publice, sa fie corecti cu alegatorii lor si nu sa isi apere colegii care au probleme cu justitia. Presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala, marti, in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti, o vizita oficiala in Ucraina, in cadrul careia se va intalni cu omologul sau, Petro Porosenko, cu presedintele Radei Supreme, Volodimir Groisman, si cu.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,.

Deputatul Bogdan Diaconu, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis:Va solicit retragerea de urgenta a decoratiei detinute de Laszlo Tokes

Deputatul independent Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cerut sa ii retraga decoratia lui Laszlo Tokes.

Iohannis: Romania isi reafirma sprijinul constant pentru Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, inainte de plecarea in vizita oficiala din Ucraina, ca Romania isi reafirma sprijinul constant pentru Ucraina si parcursul sau european, adaugand ca se doreste, de asemenea, gasirea unei solutii politice la conflictul din estul Ucrainei.

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis, in Ucraina: A salutat Garda de onoare in limba ucraineana

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput, marti, vizita oficiala in Ucraina, acolo unde a fost primit la Administratia Prezidentiala a Ucrainei de presedintele Petro Porosenko. Iohannis a salutat Garda de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )