Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintii Consiliului European si Comisiei Europene

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintii Consiliului European si Comisiei Europene

Presedintele Klaus Iohannis a avut, vineri dimineata, o intalnire cu presedintele Consiliului Europe. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European. Despre ce vor discuta liderii europeni

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, bugetul pentru perioada 2021-2027 fiind principalul subiect de discutie.

Presedintele Iohannis va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand din 20 februarie, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, unde se va discuta despre Cadrul Financiar Multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027.

Presedintele Iohannis va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand din 20 februarie, la reuniunea extraordinara a Co.

Iohannis, dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene: Pozitiile sunt total diferite

Presedintele a facut declaratii dupa intrevederea cu presedintii Consiliului European si Comisiei Europene. Klaus Iohannis sustine ca e dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene de pana acum.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Donald Tusk cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, joi, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale.

PSD: Klaus Iohannis a incalcat recomandarile MCV prin numirea unor procurori sefi care au aviz negativ de la CSM

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a afirmat joi ca presedintele Klaus Iohannis nu a tinut cont de recomandarile MCV si GRECO atunci cand a numit in functii de procurori sefi persoane care au primit aviz negativ de la Sectia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Ce le-a transmis Klaus Iohannis parintilor lui Vili Viorel Paun, romanul ucis la Hanau. Localnicii din Singureni sunt socati

Vili Paun este romanul ucis in Germania, la Hanau, intr-un atac cu motivatie rasista. Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis parintilor lui? Ce le-a transmis Klaus Iohannis parintilor lui Vili Viorel Pau, romanul ucis la Hanau? Noua persoane au fost ucise, in noaptea de miercuri spre joi, in cele doua atacuri din Germania. Potrivit autoritatilor, .

Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General. Lista completa

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a luat decizia persoanelor ce vor conduce DNA, DIICOT si Parchetul General. Care sunt decretele semnate de presedinte? Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General Presedintele Romaniei a semnat deja decretele la numirea noilor procurori-sefi. Cei trei vor fi: Gabriela Scutea la .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

Liviu Plesoianu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Si-a sters azi mizeria falsitatii si noroiul lozincilor de pe bocancii prezidentiali

Liviu Plesoianu a criticat in termeni duri decizia lui Klaus Iohannis de numire a procurorilor in functii de conducere fara avizul CSM. Iohannis si-a sters azi mizeria falsitatii si noroiul lozincilor de pe bocancii prezidentiali, a spus Plesoianu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )