Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Salut faptul ca acest Raport MCV este unul predominant pozitiv. Garantarea statului de drept, o prioritate

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Salut faptul ca acest Raport MCV este unul predominant pozitiv. Garantarea statului de drept, o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, miercuri, raportul predominant pozitiv al Comisiei Europene privind progresele realizate de Romania in cursul anului 2014 in cadrul MCV, luand nota de faptul ca acest. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis ia nota de observatiile critice formulate in raportul MCV si saluta progresele identificate de Comisia Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a salutat faptul ca raportul MCV este unul predominant pozitiv si ia nota, in acelasi timp, de observatiile critice formulate in acest raport, potrivit unui mesaj al Administratiei.

Un apropiat al lui Klaus Iohannis s-a sinucis

Un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis s-a sinucis. Este vorba despre directorul adjunct al societatii de transport public din Sibiu, Cristian-Gheorghe Pavel. Acesta era si consilier local din partea FDGR,.

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit spanzurat / Acesta era un apropiat al lui Klaus Iohannis

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit in aceasta dimineata spanzurat, in casa mamei sale. El este sotul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuti ca fiind in grupul de prieteni apropiati ai presedintelui Klaus Iohannis, anunta ziarul local Turnul Sfatului.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, declaratii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni, dupa ce, pe parcursul acestei zile, a discutat cu partidele parlamentare despre noul Cod electoral, iar Comisia Europeana a publicat Raportul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania.

100 de Minute. Pe cine lauda si pe cine critica noul raport MCV

Astazi, Comisia Europeana a facut public ultimul raport MCV pentru Romania si Bulgaria, un raport in majoritate pozitiv. Despre o eventuala incheiere a Mecanismului de Cooperare si Verificare, asa cum sugera.

CE: Urmatorul raport MCV pentru Romania, peste un an

Urmatorul raport MCV pentru Romania va fi prezentat peste un an, a anuntat Comisia Europeana, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis decoreaza supravietuitorii Holocaustului: Statul Roman lupta impotriva antisemitismului si a xenofobiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, supravietuitori ai Holocaustului in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. in discursul sau, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin acest moment,.

VIDEO Klaus Iohannis: Toate partidele si-au exprimat disponibilitatea de a sustine simplificarea procedurilor pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni cu partidele politice parlamentare pe tema noului cod electoral, ca reprezentantii principalelor formatiuni politice si-au exprimat disponibilitatea de a sustine simplificarea procedurilor pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor, pentru a permite Justitiei sa isi faca treaba. Seful statului a catalogat atitudinea partidelor drept un semnal pozitiv, afirmand ca exista toate premisele pentru ca o solutie legislativa in acest sens sa fie adoptata in scurt timp.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )