Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, scrisoare pentru Viorica Dancila. Presedintele solicita demersuri pentru cetatenii romani aflati in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, scrisoare pentru Viorica Dancila. Presedintele solicita demersuri pentru cetatenii romani aflati in Marea Britanie

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, i-a transmis, marti,o scrisoare VioricaiDancila, prin care ii solicita includerea pe ordinea de zi a proximei sedinte de Guvern a subiectului protejarii. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis ii cere Vioricai Dancila sa-i trimita ordinea de zi a fiecarei sedinte de guvern cu 24 de ore inainte

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila sa ii transmita agenda fiecarei sedinte de guvern cu 24 de ore inaintea fiecarei sedinte, in baza articolului 87 din Constitutie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

PREMIERA in Romania: Iohannis ii solicita lui Dancila agenda de lucru a FIECAREI SEDINTE de guvern

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care i-a solicitat agenda de lucru a fiecarei sedinte de guvern. Seful statului precizeaza ca solicita acest lucru in baza.

Iohannis, noua scrisoare pentru Dancila. Solicitarea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o nouascrisoare premierului Viorica Dancila, in contextul problematicii privind Brexitul. in situatia in care Parlamentul britanic nu va ratifica Acordul de.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Ilan Laufer, consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Ilan Laufer, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat sa il numeasca ministru al Dezvoltarii Regionale, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va merge la sedintele de Guvern, dupa ce a constatat o dorinta de colaborare din partea prim-ministrului Viorica Dancila.

IOHANNIS DESPRE AGENDA SEDINTEI GUVERNULUI: Presedintele decide ce acte se incadreaza la articolul 87

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca presedintele, nu premierul are caderea sa spuna ce acte din agenda sedintei Guvernului se incadreaza la articolul 87 din Constitutie.

Klaus Iohannis, noi informatii desprepresedintia Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, caRomania este pregatita sa exercite presedintia Consiliului Uniunii Europene. Suntem pregatiti si vom arata ca putem sa exercitam o presedinti.

Radu Tudor: Ce planuri are Klaus Iohannis in legatura cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru a fiecarei sedinte a Guvernului, informeaza Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )