Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis, sedinta de lucru cu premierul Citu la Cotroceni privind gestionarea crizei COVID-19

B1 B1,
Klaus Iohannis, sedinta de lucru cu premierul Citu la Cotroceni privind gestionarea crizei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis, va avea miercuri, incepand cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. Vor participa la discutii Prim-ministrul Romaniei, Florin. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta pentru bugetul de stat cu premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis va avea, luni, ora 14, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind constructia bugetului de stat, la care vor participa premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, in.

Iohannis, sedinta cu premierul si cu ministrul Finantelor pentru bugetul de stat

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni o sedinta cu premierul Florin Citu si cu ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, privind stadiul constructiei bugetului de stat.

Maia Sandu, invitata de Klaus Iohannis in vizita oficiala la Bucuresti

Liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, a invitat-o pe Maia Sandu intr-o vizita oficiala la Bucuresti. Anuntul a fost facut marti, 29 decembrie, in cadrul vizitei presedintelui roman la Chisinau.

George Simion: Din pacate, vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau a fost una modesta

Copresedintele AUR, George Simion, a criticat felul in care a avut loc vizita oficiala la Chisinau a presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit lui, vizita lui Iohannis a fost una modesta, iar liderul de la Cotroceni ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate.

Ce dar simbolic i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a oferit omologului sau roman, Klaus Iohannis, un dar simbolic marti, 29 decembrie, in timpul vizitei la Chisinau a liderului de a Cotroceni.

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru Klaus Iohannis

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat profilul astrologic pentru liderii politici ai Romaniei, Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Dan Barna, Vasile Citu respectiv Anca Dragu, prima femeie presedinte al Senatului Romaniei.

Val de pensionari in magistratura. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 30 decembrie a. c. , mai multe decrete care vizeaza eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a pensionarii: Decret privind.

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

George Simion, a criticat modul in care a avut loc vizita oficiala a presedintelui Romaniei la Chisinau. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis a fost una modesta, iar seful statului ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. George Simion, atac dur la Klaus Iohannis intr-un live pe pagina sa personala de socializare, .

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

Presedintele Klaus Iohannis la Chisinau: Felicitari, ajutoare, avertismente, asteptari

Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Chisinau - prima de la preluarea mandatului in Republica Moldova si prima vizita oficiala dupa preluarea mandatului de presedinte de catre doamna Maia Sandu a avut in program exclusiv intalnirea, felicitarea si discutiile tete a tete si in cadrul delegatilor plus declaratiile de presa, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )