Libnet.ro
UNICEF

14:45

Val de pensionari in magistratura. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele

B1 B1,
Val de pensionari in magistratura. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 30 decembrie a. c. , mai multe decrete care vizeaza eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a pensionarii: Decret privind. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis - in vizita oficiala la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, astazi, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia omologului moldovean, Maia Sandu.

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita la nivel inalt la Chisinau dupa alegerea Maiei Sandu

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, marti, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia omologului moldovean, Maia Sandu, informeaza Agerpres. Este prima vizita la nivel inalt primita, la Chisinau, de Maia Sandu dupa preluarea mandatului de presedinte, in urma alegerilor din 15 noiembrie din Republica Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta pentru bugetul de stat cu premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis va avea, luni, ora 14, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind constructia bugetului de stat, la care vor participa premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, in.

Presedintele Klaus Iohannis la Chisinau: Felicitari, ajutoare, avertismente, asteptari

Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Chisinau - prima de la preluarea mandatului in Republica Moldova si prima vizita oficiala dupa preluarea mandatului de presedinte de catre doamna Maia Sandu a avut in program exclusiv intalnirea, felicitarea si discutiile tete a tete si in cadrul delegatilor plus declaratiile de presa, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Klaus Iohannis a semnat decretele de pensionare pentru procurorii Calin Nistor si Tiberiu Nitu. Cei doi ies la pensie la 49, respectiv 50 de ani

Presedintele a semnat, miercuri, mai multe decrete de pensionare a unor procurori si judecatori. Printre acestia, fostul procuror-sef al DNA, Calin Nistor care va iesi din sistem pe data de 15 ianuarie, la doar 50 de ani. Dar si fostul procuror general Tiberiu Mihail Nitu, care iese la pensie pe 1 ianuarie, la 49 de ani.

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

Klaus Iohannis, schimbare radicala de discurs pe tema COVID. De la o simpla raceala la avem prea multe decese zilnic

Evolutia pandemiei de COVID-19 de la noi din tara a facut ca presedintele Klaus Iohannis sa-si schimbe radical discursul din februarie si pana in prezent.

Klaus Iohannis, sedinta de lucru cu premierul Citu la Cotroceni privind gestionarea crizei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis, va avea miercuri, incepand cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. Vor participa la discutii Prim-ministrul Romaniei, Florin.

Klaus Iohannis: Romania este gata sa ofere sprijinul necesar Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, pe Twitter, ca Romania este pregatita sa acorde ajutor Croatiei, in cazul in care va fi necesar, dupa ce tara a fost zguduita de un cutremur cu magnitudinea de 6,3 pe scara Richter. Ultimul bilant indica 7 morti, printre care si o fetita de 13 ani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )