Libnet.ro
UNICEF

14:03

Rares Bogdan, atac dur: PNL da toate voturile lui Klaus Iohannis. Restul e manipulare!

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, atac dur: PNL da toate voturile lui Klaus Iohannis. Restul e manipulare!

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur pe pagina sa de Facebook si afirma ca PNL strange voturi doar pentru presedintele Klaus Iohannis, infirmand acuzatiile celor de la ALDE. intr-o. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan acuza! Nu credeti in asa ceva!

Europarlamentarul Rares Bogdan denunta un fake news de proportii, dupa ce pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a fost clonata, iar pe ea a aparut un mesaj dur la adresa.

Liderii PNL Rares Bogdan si Robert Sighiartau au votat la Roma

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan si secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, au votat, vineri, la Roma, spunand ca fac acest lucru in semn de respect fata de romanii din diaspora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Rares Bogdan (PNL), despre mobilizarea Diasporei: Fratii din strainatate ne-auaratat ca dorinta lor pentru democratie e extrem de mare

Europarlamentarul liberalul Rares Bogdan felicita Diaspora pentru mobilizarea exemplara de iesire la vot. Este o prezenta mai ridicata decat la alegerile prezidentiale din 2014 primul tur) si decat la.

Rares Bogdan, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. El a votat deja

Rares Bogdan le-a transmis romanilor un measj important cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Prim-vicepresedintele PNL a votat deja, la Roma, alaturi de Oreste Teodorescu si de alti oameni care fac parte din Societatea Civila. El le-a transmis alegatorilor sa iubeasca Romania in fiecare zi, oriunde s-ar afla. Rares Bogdan a votat la Roma, .

Alegeri prezidentiale 2019: Lideri ai PNL au votat la Roma, seful PMP a mers la Chisinau Rares Bogdan: Am ales capitala Italiei din respect pentru Diaspora

Zeci de romani din diaspora au votat in prima zi a alegerilor prezidentiale 2019, printre acestia si liberalii Rares Bogdan, Robert Sighiartau si Viorel Badea, la Roma, dar si Eugen Tomac de la PMP, la Chisinau.

Doi lideri PNL au votat, la Roma. Rares Bogdan si Robert Sighiartau, solidari cu romanii de peste hotare: Pentru o Romanie normala, pentru o Romanie europeana, pentru o Romanie occidentala

Eurodeputatul liberal Rares Bogdan si Robert Sighiartau, secretarul general al PNL, au votat, vineri, la Roma, la alegerile pentru Presedintele Romaniei, si au transmis un mesaj de solidaritate cu romanii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau.

Rares Bogdan acuza PSD ca a devalizat bugetul statului: E mai mult decat cumplit! Ce merita omenii astia? Si-au cautat-o cu lumanarea!

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, ii acuza pe PSD-isti ca au tocat banii de la buget, lasand tara intr-o stare deplorabila. Liberalul da exemplu situatia de la Sanatate, unde bolnavii romani se.

Viorica Dancila, atac dur la adresa liderului USR: Domnule Barna, inca aveti pe mana amprentele banilor europeni

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa lui Dan Barna, facand trimitere la ancheta realizata de jurnalistii de la RISE Project, privind proiectele cu fonduri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )