Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru ministri

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat decretele pentru ministri

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri decretele pentru ministri. Decret pentru revocarea doamnei Ana Birchall din functia de viceprim-ministru pentru implementarea. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a Anei Birchall, Roxanei Minzatu si Nataliei Intotero, in functiile de ministru al Justitiei, al Fondurilor Europene si al Romanilor de pretutindeni

Numirile vin ca urmare a demisiilor care au fost inregistrate inainte de alegerile europarlamentare, si anume: Natalia Intotero, Rovana Plumb si Tudorel Toader.

Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de numire a Anei Birchall in functia de ministru al Justitiei, a Roxanei Minzatu ca ministru al Fondurilor Europene si a Nataliei Intotero ca ministru pentru Romani de pretutindeni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Cine sunt noii ministri la Justitie, Fonduri Europene si Romanii de pretutindeni. Titus Corlatean a fost respins

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de numire in functia a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Presedintele a anuntat totodata ca a refuzat numirea lui Titus Corlatean in functia de vicepremier.

Klaus Iohannis a semnat modificarea Legii Educatiei. Cum ii afecteaza pe elevi si profesori

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de modificare a Legii Educatiei. Anuntul cu privire la decretul care ii vizeaza in special pe profesori a fost facut de Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa postat pe site-ul oficial. Klaus Iohannis a semnat modificarea Legii Educatiei Administratia Prezidentiala anunta ca Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, [] .

Ora 16.00. Klaus Iohannis anunta concluziile consultarilor cu paridele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine astazi de la ora 16. 00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, unde, foarte probabil, va prezenta bilantul consultarilor cu partidele pe tema implementarii rezultatului de la Referendum.

Surse: Discutii Klaus Iohannis si Viorica Dancila despre ministri, dupa consultarile de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannisau vorbit in cursul zilei de miercuri despre fiecare propunere de ministru in parte, au declarat surse pentru Antena 3. Nu s-a discutat insa.

Concluzia consultarilor: Klaus Iohannis le cere partidelor sa semneze un pact national pentru Romania europeana. PSD a propus un grup de lucru

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. in replica, premierul Viorica Dancila i-a propus presedintelui Klaus Iohannis formarea unui grup de lucru, condus de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, pentru ca rezultatele referendumului sa fie puse in aplicare cat mai repede.

Klaus Iohannis, scrisoare catre Viorica Dancila. De ce l-a respins presedintele pe Titus Corlatean pentru functia de viceprim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare oficiala premierului Viorica Dancila prin care isi motiveaza refuzul in ceea ce priveste numirea lui Titus Corlatean in functia de.

Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa la ora 16.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 16. 00, la finalul consultarilor cu partidele politice parlamentare pentru stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai.

DOCUMENT Klaus Iohannis propune partidelor un pact politic care prevede inclusiv revizuirea legilor justitiei si a codurilor penale in acord cu avizele CE

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul consultarilor cu partidele in urma rezultatelor referendumului si alegerilor europarlamentare ca a decis sa invite partidele politice parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Acest pact politic ar urma sa prevada transpunerea in legislatie a interdictiei amnistiei si gratierii si a interdictiei de adoptare a Ordonantelor de Urgenta in domeniul infractiunilor, pedepselor si al organizarii judiciare si extinderea dreptului de a ataca ordonantele direct la Curtea Constitutionala. De asemenea, in acest acord politic ar urma sa fie mentionat ca legile justitiei si Codurile penale vor fi revizuite numai in acord cu avizele Comisiei de la Venetia si ale Comisiei Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )