Libnet.ro
UNICEF

15:30

Klaus Iohannis a semnat decretul: Cine sunt noii ministri la Justitie, Fonduri Europene si Romanii de pretutindeni. Titus Corlatean a fost respins

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a semnat decretul: Cine sunt noii ministri la Justitie, Fonduri Europene si Romanii de pretutindeni. Titus Corlatean a fost respins

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de numire in functia a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Presedintele a anuntat totodata ca a refuzat numirea lui Titus Corlatean in functia de vicepremier. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a semnat modificarea Legii Educatiei. Cum ii afecteaza pe elevi si profesori

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de modificare a Legii Educatiei. Anuntul cu privire la decretul care ii vizeaza in special pe profesori a fost facut de Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa postat pe site-ul oficial. Klaus Iohannis a semnat modificarea Legii Educatiei Administratia Prezidentiala anunta ca Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, [] .

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru ministri

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri decretele pentru ministri. Decret pentru revocarea doamnei Ana Birchall din functia de viceprim-ministru pentru implementarea.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a Anei Birchall, Roxanei Minzatu si Nataliei Intotero, in functiile de ministru al Justitiei, al Fondurilor Europene si al Romanilor de pretutindeni

Numirile vin ca urmare a demisiilor care au fost inregistrate inainte de alegerile europarlamentare, si anume: Natalia Intotero, Rovana Plumb si Tudorel Toader.

Noii ministri propusi de PSD, acceptati de Iohannis. Ana Birchall, ministrul Justitiei. Titus Corlatean, respins oficial

Presedintele Klaus Iohannis a respins oficial, vineri, propunerea ca Titus Corlatean sa devina viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. Nu se bucura de o reputatie nestirbita, cerinta esentiala, a motivat Iohannis. Celelalte propuneri transmise de Viorica Dancila au fost acceptate.

intrebarea lui Klaus Iohannis adresata primarului din Alba Iulia: Daca pleci la Bruxelles, cine ramane interimar?. Raspunsul lui Mircea Hava

Presedintele Klaus Iohannis l-a intrebat vineri, 7 iunie, pe primarul Mircea Hava, cu ocazia vizitei pe care a facut-o la Alba Iulia, cine va ramane in locul sau la conducerea primariei.

VIDEO Klaus Iohannis, la Alba Iulia: Romanii au dovedit prin vot ca vor sa ramana in Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Alba Iulia ca votul la alegerile europarlamentare si la referendum demonstreaza faptul ca romanii sunt proeuropeni.

KLAUS IOHANNIS: PSD a facut o campanie anti-europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri dupa-amiaza, la Alba Iulia, la lansarea cartii sale EU. RO - Un dialog deschis pentru Europa, ca prin votul dat la alegerile europarlamentare romanii au inteles ca PSD nu reprezinta Romania bine, iar social-democratii au pierdut rusinos alegerile respective.

KLAUS IOHANNIS: PSD cauta smecherii sa nu semneze pactul

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca PSD a venit cu fel si fel de povesti in legatura cu pactul pe care l-a propus, sustinand ca in acest fel social-democratii doresc sa evite a semna acordul national si sa repare legile justitiei si pe cele referitoare la vot.

KLAUS IOHANNIS: Sa ne inspiram din sacrificiile eroilor nostri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de Ziua Eroilor, in care ne indeamna sa ne inspiram din sacrificiile eroilor pentru a gasi puterea de a triuma asupra tuturor obstacolelor.

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta nu e pact, e dictat

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca isi doreste un acord national cu partidele din Romania. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri,.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )