Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat.

Iohannis a acceptat demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dar nu a numit-o pe Olguta Vasilescu in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat joi demisia ministrului Dezvoltarii, Paul Stanescu, si a ministrului Transporturilor, Lucian Sova. Decizia vine in contextul in care CCR a hotarat ca seful statului nu poate bloca o remaniere guvernamentala. insa Klaus Iohannis nu a acceptat, deocamdata, propunerile PSD pentru portofoliile vacante: Lia Olguta Vasilescu Dezvoltare) si Mircea Draghici Transporturi).

Iohannis a semnat decretele privind vacantarea portofoliilor de la Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele pentru constatarea vacantei portofoliilor de la Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor.

Iohannis a semnat decretele de vacantare a posturilor de ministri de la Dezvoltare si Transporturi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele prin care se constata vacantarea functiilor de membri ai Guvernului prin demisia lui Paul Stanescu, la ministerul Dezvoltarii si Lucian Sova, la ministerul.

Decizie de ULTIMA ORA: Klaus Iohannis a semnat decretul: Guvernul Dancila este DIRECT VIZAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 ianuarie, mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, potrivit unui comunicat de presa al.

Decizie de ULTIMA ORA. Klaus Iohannis a semnat decretul: Guvernul Dancila este DIRECT VIZAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 ianuarie, mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, potrivit unui comunicat de presa al.

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia.

Ce s-a intamplat la nunta lui Klaus Iohannis. Dezvaluirea facuta de o ruda a cuplului prezidential

Carmen si Klaus Iohannis s-au cunoscut in timpul facultatii. Citeste si: Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis Pentru Klaus a fost dragoste la prima vedere. Carmen s-a indragostit.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

Prioritatea lui Klaus Iohannis, benzina pentru deplasari

Cheltuielile cu deplasarea presedintelui Klaus Iohannis au crescut de la an la an. Numai pe benzina si pe intretinerea limuzinelor a dat Klaus Iohannis in 2018 vreo 50. 000 de euro. Seful statului face naveta Bu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )