Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prioritatea lui Klaus Iohannis, benzina pentru deplasari

Antena3 Antena3,
Prioritatea lui Klaus Iohannis, benzina pentru deplasari

Cheltuielile cu deplasarea presedintelui Klaus Iohannis au crescut de la an la an. Numai pe benzina si pe intretinerea limuzinelor a dat Klaus Iohannis in 2018 vreo 50. 000 de euro. Seful statului face naveta Bu. continuă pe Antena3

Bomba! Klaus Iohannis, declarat in incapacitate de a conduce?

Inceput de an in forta. Fiecare tabara din Romania are scenarii socante pentru 2019, an prezidential. in cazul lui Klaus Iohannis s-a discutat pana acum despre varianta suspendarii, despre varianta.

Klaus Iohannis, singur pe schiuri de Revelion

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins singur pe schiuri de Revelion. Seful statului s-a lasat fotografiat alaturi de turistii veniti sa petreaca noaptea dintre ani in zona Sibiului. Nu este pentru.

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Anului Nou, in care indeamna romanii sa valorifice oportunitatea detinerii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 pentru a dovedi ca Romania este implicata, cu seriozitate,.

PSD, mesaj pentru Klaus Iohannis

Partidul Social Democrat ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa lase deoparte vendetele politice si sa deblocheze situatia de la ministerele Transporturilor si Dezvoltarii Regionale. Romania.

Retrospectiva 2018: Klaus Iohannis, la al patrulea an de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in acest an ca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale care vor avea loc anul viitor. Cum a aratat anul pentru presedinte si care au fost cele mai importante decizii luate de acesta?.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre Guvernul Romaniei sau despre premierul.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre.

Este Klaus Iohannis vinovat de inalta tradare? Raspunsul lui Tudorel Toader

Ministrul justitiei, Tudorel Toader a declarat, marti, la Antena 3, ca nu a vazut draftul legat de presupusa acuzatie de inalta tradare comisa de presedintele Klaus Iohannis si ca, pana in acest moment, nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )