Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis a semnat DECRETELE: Sunt vizate zeci de institutii

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat DECRETELE: Sunt vizate zeci de institutii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretele privind conferirea Medaliei Comemorative Centenarul Razboiului pentru intregirea Neamului. Astfel, in semn de apreciere pentru. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a decorat 65 de institutii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele privind conferirea Medaliei Aniversare Cent.

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea art. 16 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 1952005 privind protectia mediului. Potrivit.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor.

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dancila - 22,26%, Dan Barna - 15,02% - rezultate finale

Prezidentiabilul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obtinut 37,82% din voturi la alagerile prezidentiale de duminica, liderul PSD, Viorica Dancila - 22,26%, iar candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 15,02%. Acestea sunt rezultatele finale ale primul tur de scrutin, anuntate joi de Biroul Electoral Central.

Klaus Iohannis a dezvaluit cate case are: Nu sunt sase

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu are nicio problema nici in civil, nici in penal in ceea ce priveste casele sale.

Klaus Iohannis ii da dreptate lui Dan Barna, in privinta alegerilor anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca alegerile anticipate sunt cea mai buna solutie pe.

Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

S-a dat startul la razboiul ceasurilor alesilor tarii. Se pare ca nu doar Viorica Dancila are ceasuri de mare valoare. Si Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas, a carui valoare este exorbitanta. Cu ce ceas se lauda Presedintele Romaniei Klaus Iohannis are un ceas de mana chiar mai scump decat cel al Vioricai .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )