Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a semnat decretul: Ambasadorul roman in Grecia, rechemat din functie

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretul: Ambasadorul roman in Grecia, rechemat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de rechemare a ambasadorului roman in Grecia, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. continuă pe B1

Andreea Pastirnac, noul ambasador al Romaniei in Belgia; Iohannis a semnat si decretul privind rechemarea in tara a ambasadorului din Grecia

Andreea Pastirnac este noul ambasador al Romaniei in Belgia, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, un decret in acest sens. Totodata, Iohannis a semnat decretul privind rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in Grecia, Lucian Fatu.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si comple.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Un fost ministru a fost numit ambasador in Belgia

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Andreea Pastarnac, fost ministrupentru Romanii de pretutindeni, va fi numita ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Belgiei, cu.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Chestorul de politie vizat in cazul pedofilului din Bucuresti, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de eliberare din functie a chestorului Marius Voicu, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre chestorul vizat in cazul.

Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii administratiei publice locale, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, a anuntat Administratia Prezidentiala. Proiectul privind abilitarea Guvernului.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

KLAUS IOHANNIS: Kovesi, sanse mari pentru sefia Parchetului European

Klaus Iohannis crede ca Laura Codruta Kovesi, fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, are sanse bune sa fie numita procuror-sef al Parchetului European, dar ca acest lucru nu este garantat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )