Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si comple. continuă pe România Liberă

Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii administratiei publice locale, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Ambasadorul roman in Grecia, rechemat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de rechemare a ambasadorului roman in Grecia, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Chestorul de politie vizat in cazul pedofilului din Bucuresti, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de eliberare din functie a chestorului Marius Voicu, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre chestorul vizat in cazul.

Andreea Pastirnac, noul ambasador al Romaniei in Belgia; Iohannis a semnat si decretul privind rechemarea in tara a ambasadorului din Grecia

Andreea Pastirnac este noul ambasador al Romaniei in Belgia, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, un decret in acest sens. Totodata, Iohannis a semnat decretul privind rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in Grecia, Lucian Fatu.

Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, a anuntat Administratia Prezidentiala. Proiectul privind abilitarea Guvernului.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Un fost ministru a fost numit ambasador in Belgia

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Andreea Pastarnac, fost ministrupentru Romanii de pretutindeni, va fi numita ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Belgiei, cu.

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

Iohannis iese la atac: PSD sa isi revina. GRECO a aratat un nou cartonas rosu pentruGuvernul PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 13. Aceasta e prima iesire a sefului statului dupa publicarea rapoartelor GRECO.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU GUVERN: Remanierea, doar cu consultarea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca a discutat cu premierul Viorica Dancila des-pre nominalizarea lui Ioan Mircea Pascu pentru functia de comisar european interimar pentru politica regionala. Functia respectiva a ramas vacanta, pana la 1 noiembrie 2019, cand isi va intra in atributii noua componenta a Comisiei Europene, dupa ce titulara portofoliului, Corina Cretu, a demisionat, in urma alegerii ei, in 26 mai, in functia de deputat in Parlamentul European.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )