Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis a semnat decretul privind pensionarea chestorului de Politie Ioan Buda

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a semnat decretul privind pensionarea chestorului de Politie Ioan Buda

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului general de politie Buda Ioan din Ministerul Afacerilor Interne, incepand cu data de 1 iunie. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis ii cheama in sedinta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe alti ministri, pentru evaluarea masurilor de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 mai, ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban.

Serban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: Purtatorul de tacere, vestitorul de nimic

Senatorul PSD Serban Nicolae a ironizatdeclaratiile lui Klaus Iohannis, afirmand ca seful statului este purtatorul de tacere, vestitorul de nimic si ca din pacate spectacolul ieftin de imagine continua, Iohannis, Orban si restul clicii peneliste cred ca totul tine de propaganda.

KLAUS IOHANNIS: Terasele se redeschid de la 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, un nou val de masuri de relaxare, care vor fi aplicate incepand cu 1 iunie, printre care se numara deschiderea teraselor, se va putea merge la plaja, iar pentru iesirea din localitate nu va mai fi nevoie de declaratie pe proprie raspundere.

KLAUS IOHANNIS: CSAT a analizat noua Strategie pentru apararea tarii, in contextul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii, astazi, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in care s-a discutat noua Strategie Nationala de Aparare a Tarii.

LIBER LA MARE SI LA TERASE, DE LA 1 IUNIE Klaus Iohannis a anuntat marea relaxare

Plajele si terasele se vor redeschide de la 1 iunie si tot de la aceeasi data vom putea sa iesim din localitate fara sa fim nevoiti sa mai completam declaratia pe propria raspundere, a anuntat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, in urma unei sedinte pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si o parte din membrii Guvernului si la care a participat si secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Ziua Eroilor: Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol I (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la ora 16. 00, la ceremonia depunerii de coronare de flori, care a avut loc la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol I, din Capitala. La evenimentul,.

Klaus Iohannis: incepand cu 1 iunie vom putea merge la plaja. Nu va mai fi nevoie de declaratie la iesirea din localitate

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut joi, 28 mai, o declaratie de presa, in care a anuntat noile masuri de relaxare, care intra in vigoare de la data de 1 iunie. Acesta a anuntat ca plajele vor fi deschise, la fel si terasele, in conditii stricte de distantare sociala si igiena.

Klaus Iohannis: Din 1 iunie cateva activitati interzise redevin posibile: Se redeschid terasele Se va putea merge la plaja, se reiau spectacolele in aer liber Deplasarile intre localitati, fara declaratie

De la 1 iunie vor fi redeschise terasele, se va putea circula intre localitati fara declaratie pe propria raspundere si se va putea merge la plaja. De asemenea, se va relua transportul international rutier si feroviar, devin posibile spectacolele in aer liber, cu cel mult 500 de spectatori, precum si competitiile sportive in aer liber, cu exceptia sporturilor de contact. Masurile au fost anuntate joi dupa-amiaza de catre presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat insa ca trebuie atentie in continuare si trebuie respectate regulile de igiena, pentru ca nu se poate vorbi despre o reducere semnificativa a cazurilor de coronavirus in Romania.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: in aceste momente dificile, cand suntem pusi la incercare de pandemia de COVID-19, este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, joi, cu ocazia inaltarii Domnului, o zi speciala, care de un secol, pentru Romania, coincide cu Ziua Eroilor. Seful statului afirma ca in aceste momente.

Klaus Iohannis a sesizat CCR: Seful statului a contestat legea potrivit careia, cadrele didactice care au suplinit timp trei ani pot sa devina titulare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala a Romaniei, cu privire legea care permite titularizarea cadrelor didactice care au suplinit timp de trei ani pe un post, se arata intr-un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )