Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis, sesizare de ULTIM MOMENT la CCR

B1 B1,
Klaus Iohannis, sesizare de ULTIM MOMENT la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea ce modifica art. 9 alin. 1) din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publica si pentru trecerea unui imobil din domeniul public al st. continuă pe B1

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

Klaus Iohannis, mesaj public de la ora 19.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va adresa joi la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni, un mesaj public. Cel mai probabil seful statului va vorbi despre referendum, administratia prezidentiala dezvaluind mai devreme cele doua intrebari.

Klaus Iohannis se intalneste cu membrii Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile urmand sa vizeze si modificarile la Codurile penale. Potrivit agendei.

Legea care le permite medicilor ce predau la universitati si membrilor unui ONG condus de Irinel Popescu sa se pensioneze la 70 de ani: Emanuel Ungureanu ii cere public lui Klaus Iohannis sa o conteste la CCR

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, ii cere public presedintelui Klaus Iohannis sa conteste la Curtea Constitutionala legea care le permite medicilor ce predau la universitati, membrilor Academiei Romane si ai Academiei de Stiinte Medicale - un ONG condus de Irinel Popescu, cercetatorilor stiintifici si medicilor cu doctorat sa se pensioneze, la cerere, la 70 de ani. Legea a fost adoptata de Parlament si e constestata puternic de o parte dintre medicii din spitale.

Presedintele Klaus Iohannis: Aceasta remaniere e un fel de farsa. Nu o accept asa cum a fost propusa

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele a refuzat remanierea guevernamentala. Acesta sustine ca va lua act de demisiile celor treiministri - Tudorel Toader, Rovana Pl.

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa de la ora 17

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele va sustine o declaratie la ora 17. 00, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Premierul l-a sunat astazi pe Iohannis,.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis, insa presedintele nu i-a raspuns la telefon - surse

Premierul Viorica Dancila l-a sunat, marti, pe Klaus Iohannis, insa reprezentantii Administratiei Prezidentiale i-au transmis ca presedintele este ocupat si nu poate vorbi au declarat surse politice pentru HotNews. ro.

Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care sunt intrebarile pentru referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru organizarea unui referendum national pe Justitie. Luand act de preocuparea intensa si constanta a societatii romanesti fata de necesitatea combaterii.

Klaus Iohannis pune in stand-by remanierea guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat, ieri, sa dea curs solicitarii de remaniere formulata de premierul Viorica Dancila in urma cu o saptamana. Seful statului considera ca remanierea propusa este un fel de farsa, atat timp cat nu are nimic de a face cu imbunatatirea activitatii Guvernului, cu agenda publica si nici cu agenda cetatenilor. Klaus Iohannis a precizat ca remanierea este cauzata de o rafuiala din interiorul PSD si este neavenita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )