Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, mesaj public de la ora 19.00

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, mesaj public de la ora 19.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va adresa joi la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni, un mesaj public. Cel mai probabil seful statului va vorbi despre referendum, administratia prezidentiala dezvaluind mai devreme cele doua intrebari. continuă pe Adevărul

Iohannis: PSD si-a dat legi ca sa poata fura in liniste. Ati vazut cum vor sa se protejeze? Acest referendum e si despre PSD. Vreau sa vad cine e cu mine

Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa iasa la referendum, in ciuda faptului ca PSD indeamna la boicot. PSD a votat Codurile penale fara sa tina cont de nimeni. isi dau legi ca sa poata fura in liniste. Nu se mai tem de nimeni. Cred ca trebuie sa se teama de votul romanilor din 26 mai, a spus seful statului.

Klaus Iohannis, mesaj pentru noul presedinte al Ucrainei: Va adresez felicitarile mele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a felicitat pepresedintelui ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, dupa ce a castigat alegerileprezidentiale. Cu ocazia alegerii dumneavoastra in.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 17,00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis refuza remanierea ceruta de Viorica Dancila: E un fel de farsa / Persoanele propuse nu au tinuta necesara pentru a ocupa portofoliile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu accepta remanierea guvernamentala, mai exact propunerile transmise de guvern pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanii de pretudindeni, considerand ca persoanele propuse pur si simplu nu sunt pregatite pentru aceste posturi. El a spus ca i-a cerut Vioricai Dancila sa vina cu alte propuneri si ca va lua act de demisiile celor 3 ministri - Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero - doar dupa ce va sti ce persoane vor prelua aceste portofolii.

Klaus Iohannis, sesizare de ULTIM MOMENT la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea ce modifica art. 9 alin. 1) din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publica si pentru trecerea unui imobil din domeniul public al st.

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

Klaus Iohannis se intalneste cu membrii Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile urmand sa vizeze si modificarile la Codurile penale. Potrivit agendei.

Mesaj public adresat de Iohannis, de la ora 19.00, dupa ce au fost anuntate intrebarile pentru referendumul pe tema justitiei

Dupa ce Administratia Prezidentiala a anuntat cele doua intrebari pentru referendumul pe tema justitiei convocat in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, presedintele Klaus Iohannis adreseaza un mesaj public, de la ora 19.

Klaus Iohannis, despre referendum: Daca romanii vor veni la vot si vor spune ca nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat sa actionam imediat, a doua zi

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat joi PSD ca nu se mai teme de nimeni si da legi ca sa poata fura in liniste, cerand romanilor sa voteze pentru referendumul din 26 mai privind Justitia. Daca romanii vor veni la vot si vor spune ca nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat sa actionam imediat, a doua zi, a spus Iohannis, intr-o declaratie de presa, fara a detalia insa ce inseamna aceste actiuni imediate.

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa de la ora 17

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele va sustine o declaratie la ora 17. 00, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Premierul l-a sunat astazi pe Iohannis,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )