Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis pune in stand-by remanierea guvernului Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis pune in stand-by remanierea guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat, ieri, sa dea curs solicitarii de remaniere formulata de premierul Viorica Dancila in urma cu o saptamana. Seful statului considera ca remanierea propusa este un fel de farsa, atat timp cat nu are nimic de a face cu imbunatatirea activitatii Guvernului, cu agenda publica si nici cu agenda cetatenilor. Klaus Iohannis a precizat ca remanierea este cauzata de o rafuiala din interiorul PSD si este neavenita. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti ca, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala, cea mai rapida varianta este restructurarea. inteleg ca s-a modificat cumva.

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Klaus Iohannis a acceptat ministrii interimari propusi de premier

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, astfel ca Ana Birchall, Eugen Teodorovici si Radu Stefan Oprea vor prelua temporar ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de pretutindeni.

Klaus Iohannis anunta joi intrebarile referendumului pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis va anunta joi intrebarile referendumuluipentru Justitie, potrivit unor surse politice. Acesta trebuie sa semneze un decret in care sa scrie clar care sunt intrebarile ce se.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 17,00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Serban Nicolae: Daca Presedintele nu accepta toate propunerile de ministri, remanierea Guvernului se va face in Parlament

In situatia in care presedintele Klaus Iohannis va refuza chiar si unul dintre cei trei ministri propusi, remanierea Guvernului se va face in Parlament, prin infiintarea unui nou minister, a declarat senatorul .

Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Klaus Iohannis refuza remanierea ceruta de Viorica Dancila: E un fel de farsa / Persoanele propuse nu au tinuta necesara pentru a ocupa portofoliile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu accepta remanierea guvernamentala, mai exact propunerile transmise de guvern pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanii de pretudindeni, considerand ca persoanele propuse pur si simplu nu sunt pregatite pentru aceste posturi. El a spus ca i-a cerut Vioricai Dancila sa vina cu alte propuneri si ca va lua act de demisiile celor 3 ministri - Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero - doar dupa ce va sti ce persoane vor prelua aceste portofolii.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis a respins noile propuneri de ministri pentru Guvernul Dancila, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Tit Brailoiu. Remanierea propusa de PSD este o farsa, nu are absolut nimic de-a face cu.

Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca respinge remanierile celor trei ministri, pentru ca cele trei propuneri facute nu sunt persoane potrivite pentru functia de ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )