Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Europei. Un nou sens viitorului UE

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Europei. Un nou sens viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul transmis, sambata, de Ziua Europei, ca proiectul e. continuă pe România Liberă

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Europei: Este cea mai dificila perioada dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, de Ziua Europei, un mesaj in care arata ca spiritul unitatii si al solidaritatii au fost foarte importante in contextul pandemiei, adaugand ca este cea mai dificila perioada pentru continent, dupa al Doilea Razboi Mondial.

Iohannis, de Ziua Europei: Modul in care vom depasi actuala criza va marca profund constiinta noastra europeana si va da un nou sens viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul transmis, sambata, de Ziua Europei, ca proiectul european a trecut cu bine de provocarile de pana acum atunci cand raspunsurile au fost rezultatul unui amplu efort comun. Modul in care vom depasi actuala criza va marca profund constiinta noastra europeana si va da un nou sens viitorului Uniunii Europene, spune el.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa cel mai nou atac al sefului statului

Serban Nicolae a afirmat, joi, la Antena 3, dupa declaratia de presa a lui Klaus Iohannis, ca discursurile sefului statului sunt din ce in ce mai absurde, mai incoerente si mai irationale.

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a transmis un mesaj de Ziua Europei, prin intermediul unei postari video pe Facebook.

Aurescu, mesaj de Ziua Europei: Mai mult ca oricand ni se confirma faptul ca valoarea constructiei europene consta in solidaritate

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, afirma, in mesajul de Ziua Europei, ca in aceasta perioada, mai mult ca oricand ni se confirma faptul ca valoarea constructiei europene consta in solidaritate, pe care se bazeaza actiunea comuna, coordonata, in beneficiul cetatenilor europeni. Si este momentul unei gandiri aprofundate despre viitorul proiectului european, spune ministrul.

A uitat atacul la statul de drept. Marcel Ciolacu, de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Presedintele interimar al PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa dea un mesaj de Ziua Europei si arata ca PSD a sustinut si va sustine in continuare parcursul european al Romaniei. in epoca Dragnea, socialistii europeni au inghetat relatiile cu PSD, in timp ce liderii de la Bruxelles au condamnat vehement atacul Guvernului Dancila la adresa statului de drept.

Klaus Iohannis, la aniversarea a 30 de ani de SPP: V-ati evidentiat prin profesionalism si competenta in indeplinirea tuturor misiunilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj de apreciere la aniversarea a 30 de ani d ela infiintarea Serviciului de Paza si Protectie, institutie recunoscuta pentru modul profesionist in care si-a facut treaba.

Ziua Europei. 70 de ani de la demararea proiectului Europei unite. De ce i se mai spune si Ziua Schuman

Statele membre ale Uniunii Europene sarbatoresc astazi Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de Ziua Schuman. in urma cu 70 de ani, Robert Schuman, ministru de externe al Frantei, punea bazele proiectului ce avea sa de vina Uniunea Europeana, printr-un plan vizionar de colaborare economica intre Franta si Germania, pentru eliminarea rivalitatilor de secole dintre cele doua state si mentinerea pacii continentale.

Klaus Iohannis: Le cer politicienilor care s-au bucurat de decizia CCR privind amenzile sa fie responsabili!

Klaus Iohannis a facut, joi, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. in discursul sau presedintele a atacat din nou PSD.

9 mai - Ziua Europei. Manifestarile se muta in acest an in online

Ziua Europei este marcata in fiecare an la data de 9 mai, incepand din anul 1985, cand in cadrul Consiliului European de la Milano s-a luat aceasta decizie. Data marcheaza ziua in care a fost pronuntata declaratia Schuman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )