Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si-ar putea SCHIMBA ECHIPA. Ce anunta 2015 pentru politicienii din Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si-ar putea SCHIMBA ECHIPA. Ce anunta 2015 pentru politicienii din Romania

2015 se anunta un an al schimbarilor pentru liderii politici din Romania, spune astrologul Mariana Cojocaru. Unii se vor relansa, altii vor trece prin schimbari de strategie sau de echipa. Este si cazul. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre UE este inca lung

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un interviu publicat marti pe site-ul saptamanalului francez L 'Express, ca probabil prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau, intrucat relatia dintre Romania si Republica Moldova este una speciala si unica in Europa, iar a doua deplasare externa ar putea fi la Bruxelles.

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea lui Octav Bjoza. MCA Romania: A semnat un dezamagitor act de populism

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a starnit nemultumirea Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania. A fost prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului. Ceremonia a avut loc luni, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis a.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis.

Klaus Iohannis, in Daily Express: Trebuie sa scoatem tara din umbra regimului Ceausescu

Presedintele Romaniei isi petrece Craciunul in familie, departe de Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a ales Sibiul de Sarbatori, orasul pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. Conform programului, Iohannis.

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen trebuie luata pe criterii tehnice, nu politice

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, considera ca decizia privind admiterea Romaniei in spatiul Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare. Iohannis cere evitarea impunerii unor criterii politice.

Klaus Iohannis paraseste Cotroceniul dupa numai doua zile. Planurile presedintelui pentru sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis pleaca la Sibiu, dupa numai doua zile la Cotroceni. Iohannis isi va petrece sarbatorile in orasul natal pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. intre timp, apar.

Unde isi petrece presedintele Klaus Iohannis sarbatorile

Presedintele Klaus Iohannis pleaca la Sibiu, dupa numai doua zile petrecute la Cotroceni. Iohannis isi va petrece sarbatorile in orasul natal pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. intre.

LExpress - Klaus Iohannis : Romanii doresc o schimbare

Marele interviu din deschiderea saptamanalului francez LExpress este dedicat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Primul meu interviu cu un presedinte, in colaborare cu Charles Hacquet, si prima oara ca site-ul francez revolutioneaza: interviul este disponibil in integralitate in limba romana! Se poate deci si altfel.

Astrid Fodor, urmasa presedintelui in fruntea Sibiului: Klaus Iohannis e un strateg. Are viziune

Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei, a vorbit intr-un interviu pentru cotidianul Adevarul despre copilaria, adolescenta si studentia sa, despre familie si pasiuni, despre cum a trait Revolutia din decembrie 1989 dar si despre cat de multe a invatat de la Klaus Iohannis, ce inseamna alegerea sa in cea mai inalta functie in stat si cum se va dezvolta pe mai departe Sibiul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )