Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis solicita reexaminarea Legii prin care a fost respinsa OUG privind desfiintarea Institutului Revolutiei: Institutul nu a reusit sa isi demonstreze utilitatea si a generat numeroase tensiuni si controverse in spatiul public

B1 B1,
Klaus Iohannis solicita reexaminarea Legii prin care a fost respinsa OUG privind desfiintarea Institutului Revolutiei: Institutul nu a reusit sa isi demonstreze utilitatea si a generat numeroase tensiuni si controverse in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea de respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, informeaza Ad. continuă pe B1

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri in Parlament Legea pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza ca ascest institut nu a reusit sa-si dovedeasca utilitatea, ci a generat, prin activitatea sa si contrar obiectivului sau stabilit prin lege, numeroase tensiuni si controverse in spatiul public, conform News.

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri in Parlament Legea pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza ca ascest institut nu a reusit sa-si dovedeasca utilitatea, ci a generat, prin activitatea sa si contrar obiectivului sau stabilit prin lege, numeroase tensiuni si controverse.

Marcel Ciolacu, la adresa lui Klaus Iohannis: Responsabilitatea pentru situatia in care se afla astazi Romania apartine in integralitate Guvernului

Marcel Ciolacu, liderul social democratilor a adus o serie de critici la adresa presedintelui Iohannis, dar si la adresa Guvernului, in cursul serii de miercuri, printr-o postare pe retelele.

CCR a admis sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si ale Guvernului privind modificarea Legii Curtii de Conturi

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarile Guvernului si presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea Legii Curtii de Conturi, deoarece a fost adoptata de Parlament fara a fi solicitat avizul.

KLAUS IOHANNIS: Mandatul Parlamentului nu poate fi prelungit prin lege; unii parlamentari nu se mai satura

Mandatul Parlamentului nu poate fi prelungit prin lege, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, adaugand ca unii parlamentari nu se mai satura si vor sa mai ramana un pic acolo.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, astazi, ca nu s-a testat pentru coronavirus deoarece nu a fost niciodata in situatia ca medicii sa-i recomande sa faca acest lucru.

VIDEO Klaus Iohannis: Masurile de restrictie sunt inevitabile Nu e nevoie sa inchidem toata tara, daca avem focare semnificative, acolo se va actiona

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri un nou apel la responsabilitate si a cerut respectarea masurilor de igiena si a restrictiilor impuse de autoritati, in ziua in care a fost anuntat cel mai grav bilant al epidemiei de coronavirus in tara noastra: aproape 3. 000 de noi cazuri, 82 de decese si 612 pacienti la terapie intensiva.

Klaus Iohannis, despre posibila interzicere a circulatiei dintr-o localitate in alta: Pe masura ce rata infectarii va creste este destul de probabil sa apara noi si noi restrictii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca, in ultimele luni, in Romania s-ar putea impune masuri mai stricte, inclusiv cele extreme, precum.

Descoperire macabra la Biserica Evanghelica din orasul presedintelui Klaus Iohannis. Un proiectil exploziv de razboi, gasit in cadranul ceasului

A fost alerta la Biserica Evanghelica din orasul presedintelui Klaus Iohannis. Un grup de arheologi adescoperit in aceastadimineata un element de munitie, in centrul orasului Sibiu. Mai exact,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )