Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis subliniaza ca impreuna, cu daruire, iubire si credinta, vom iesi invingatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis subliniaza ca impreuna, cu daruire, iubire si credinta, vom iesi invingatori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj cu ocazia sarbatorilor pascale, in care subliniaza ca impreuna, cu daruire, iubire si credinta, vom iesi invingatori din greaua incercare la care a fost supusa intreaga omenire. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Stati acasa! Altfel, dupa sarbatori, vom avea inmormantari!

Klaus Iohannis le-a transmis romanilor un indemn dur inainte de Paste. Presedintele Romaniei spune ca nu e cazul momentan ca masurile de restrictie sa se relaxeze si e foarte important ca toata lumea sa le respecte acum, mai mult ca oricand. Stati acasa! Altfel, dupa sarbatori, vom avea inmormantari!, a spus presedintele.

Presedintele Iohannis, mesaj pentru romani, cu ocazia Pastelui: Cu daruire, iubire si credinta vom iesi invingatori din greaua incercare la care a fost suspusa intreaga omenire (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj romanilor, in conditiile in care acest sfarsit de saptamana este marcat de Pastele ortodox, iar in cel anterior invierea Domnului a fost.

Klaus Iohannis, un nou apel catre romani, in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa facem de Paste

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 14, la Palatul Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale. Cel mai probabil, seful statului va face un nou apel pentru romani, in Vinerea Mare, amintindu-le sa ramana in casa in aceasta perioada a Sarbatorilor Pascale. UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou mesaj pentru .

KLAUS IOHANNIS: Nimeni, nicaieri in lume nu a fost pregatit pentru a face fata acestei pandemii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca nimeni, nicaieri in lume nu a fost pregatit pentru a face fata acestei pandemii si ca Romania are inca in fata un val de epidemie. Solicit autoritatilor sa nu slabeasca vigilenta.

KLAUS IOHANNIS: Resetarea Romaniei e mai necesara si urgenta ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a avut un discurs politic dur, imediat dupa ce Parlamentul a aprobat conditionat decretul de prelungire, cu 30 de zile, a starii de urgenta. Seful statului a vorbit despre inconstienta unor politicieni, despre guvernele PSD din perioada decembrie 2016-noiembrie 2019 si a spus ca este necesara o resetare a statului.

Klaus Iohannis, primul atac politic: Asa nu se mai poate! Cetatenii rasufla usurati ca nu mai guverneaza o coalitie care avea ca prioritate furtul din bani publici

Presedintele Klaus Iohannis a lansat primul atac politic de la startul pandemiei. Fara sa dea nume, seful statului a criticat PSD, ALDE si ProRomania pentru masurile populiste propuse in aceste zile, care impovareaza si mai mult bugetul statului. Cetatenii rasufla usurati ca Romania nu este guvernata de o coalitie care avea ca obiectiv furtul din bani publici, a spus Iohannis. Presedintele le-a multumit romanilor care respecta izolarea.

KLAUS IOHANNIS: Resetarea Romaniei e mai necesara si urgenta ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, la Palatul Cotroceni, dupa ce Parlamentul a votat prelungirea starii de urgenta, ca resetarea tarii noastre este acum mai necesara ca oricand, adaugand ca toti cei care, in aceste zile, au facut nereguli nu trebuie sa stea linistiti ca nu vor intalni bratul legii.

KLAUS IOHANNIS: Fara distribuirea pastilor si a Sfintei Lumini, de inviere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va solicita premierului Ludovic Orban si ministrului de interne, Marcel Vela sa nu puna in practica acordul incheiat intre MAI si Biserica Ortodoxa Romana cu privire la impartirea pastilor si Sfintei Lumini, cu prilejul sarbatorilor pascale.

Ion Cristoiu, teorie-soc. De ce apare Klaus Iohannis atat de des la TV

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu explica de ce apare Klaus Iohannis atat de des la TV in ultima perioada.

Klaus Iohannis, apel la vigilenta: Salvati vietile celor dragi! Stati acasa de Sarbatori!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, vineri, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa in care .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )