Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, incepand cu ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa miercuri, de la ora 18.00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa miercuri la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 00, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului are o intrevedere cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Justitiei Catalin Predoiu, iar tema principala este corectarea legilor justitiei.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina luni de la ora 18. 00 o declaratie de presa la Palatul Victoria. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca cel mai probabil despre rezultatul alegerilor locale in tara.

Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00

ACTUALIZARE - Iohannis: PSD a pierdut acolo unde se credeau invincibili --- *ACTUALIZARE - Iohannis a declarat ca scrutinul de ieri s-a derulat bine si a felicitat organizatorii si membrii birourilor electorale. --- Presedintele Klaus Iohannis sustine azi, de la ora 18:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

VIDEO Klaus Iohannis: E inadmisibil ca in 2020 sa avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului Va fi nevoie de o alta majoritate parlamentara care sa-si asume legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept inadmisibil faptul ca in Romania anului 2020 mai avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului si ca astfel de practici toxice continua sa fie folosite de politicieni retrograzi, care nu inteleg ca minciuna si dezinformarea nu mai sunt tolerate.

Klaus Iohannis: Efectul amputarilor legislative s-a concretizat intr-un asalt PSD-ist asupra Justitiei. Va fi nevoie de o alta majoritate legitima, care sa-si asume votarea unor Legi ale Justitiei coerente (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannisa sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care, miercuri, au fost inregistrat un record negativ in.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa alegerile locale care au avut loc duminica.

De cate ori s-a testat presedintele Klaus Iohannis pentru COVID-19. Ce a raspuns seful statului (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a fost intrebat, printre altele, de cate ori s-a testat pentru.

Klaus Iohannis: Astept schimbari de la toti primarii alesi. Nu putem individualiza asteptarile de dezvoltare ale unei tari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a mentionat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca asteapta schimbari de la toti primarii alesi, indiferent de culoarea politica. Seful.

Klaus Iohannis: PNL e motorul schimbarii, iar PSD este promotorul politicii toxice pe care o vedem si in Parlament. Colaborarile intre ele sunt excluse (VIDEO)

Colaborarile intre PNL si PSD sunt excluse, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, intr-o conferinta de presa, in care a declarat ca liberalii sunt motorul schimbarii, in timp ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )