Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina luni de la ora 18. 00 o declaratie de presa la Palatul Victoria. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca cel mai probabil despre rezultatul alegerilor locale in tara. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa alegerile locale care au avut loc duminica.

VIDEO Klaus Iohannis: PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate

Votul la alegerile locale a conturat o noua realitate politica, in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate din istoria sa, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie de presa.

Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00

ACTUALIZARE - Iohannis: PSD a pierdut acolo unde se credeau invincibili --- *ACTUALIZARE - Iohannis a declarat ca scrutinul de ieri s-a derulat bine si a felicitat organizatorii si membrii birourilor electorale. --- Presedintele Klaus Iohannis sustine azi, de la ora 18:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

Klaus Iohannis, dupa alegeri: PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili. Epoca PSD trebuie sa se incheie definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut prima conferinta de presa, dupa terminarea alegerilor locale. Seful statului a felicitat partidele de dreapta pentru scorul obtinut si s-a folosit de ocazie pentru a critica din nou PSD.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT in data de 6 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in data de 6 octombrie, incepand cu ora 13:00, pentru a analiza problematici care privesc apararea tarii si securitatea.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pentru marti, 6 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pe data de 6 octombrie, de la ora 13. 00, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), transmite Administratia Prezidentiala.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

Klaus Iohannis, anunt categoric. Ce se intampla acum cu PSD

Luni seara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale si a proclamat victoria PNL, pe care il numeste cel mai rapid partid din Romania. Ce se intampla acum cu PSD. Anuntul categoric facut de Klaus Iohannis Klaus Iohannis a cerut eliminarea PSD din politica pentru ca Romania sa se modernizeze. Potrivit presedintelui, ultima .

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )