Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 19.00, la Palatul Cotroceni

B1 B1,
Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 19.00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Reprezentantii Presedintiei nu au precizat pe ce tema va face. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis, atac in rafala la PSD: Trebuie sa lansam definitiv in urma acest cosmar. Nicio reforma nu a scapat fara sa fie sabotata de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la adresa PSD, despre care spune ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a fost prinsa nepregatita de pandemia de COVID-19. Ne putem imagina catastrofa daca am fi ajuns cu o guvernare pesedista care a esuat lamentabil pe toate planurile, a afirmat Iohannis. Totodata, seful Statului a lansat ode pentru PNL, subliniind ca a fost singurul partid care si-a asumat guvernarea.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00, dupa sedinta de la Cotroceni pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la ora 17. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Declaratiile sefului statului au loc la finalul sedintei pe.

Iohannis face declaratii de presa la ora 17.00, dupa sedinta pe tema campaniei de vaccinare anti-Covid-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, ora 17. 00, declaratii de presa, iesirea publica a sefului statului venind dupa sedinta pe tema vaccinarii anti-coronavirus pe care a tinut-o cu ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de vaccinarea anti-COVID. Vor participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Luni, presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca la Palatul Cotroceni, cu ministrii Sanatatii, Apararii si de Interne. Tema sedintei priveste stabilirea tuturor aspectelor cu privire la.

Klaus Iohannis: Dragi romani, pe 6 decembrie indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva Voi lucra alaturi de viitorul guvern, pe care il vad constituit in jurul PNL, pentru a transforma Romania Normala in realitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca tara noastra a fost puternic afectata ani la rand de coruptia si incompetenta guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit in.

VIDEO Klaus Iohannis: Vaccinurile, odata aprobate, sunt sigure, eficiente si reprezinta singura solutie viabila de a pune capat pandemiei

Vaccinurile, odata aprobate de organismele internationale de profil, sunt sigure, sunt eficiente si reprezinta singura solutie viabila de a pune capat acestei pandemii, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne si care a avut ca subiect central campania de vaccinare anti-coronavirus.

Firea, despre Klaus Iohannis: Se manifesta ca un presedinte disperat de partid care vede ca pierde teren

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe retelele de socializare dupa ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, la Cotroceni.

De cate ori a pronuntat Klaus Iohannis cuvantul PSD in declaratia sa de marti seara

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti seara o declaratie de presa in care si-a intensificat atacurile asupra PSD, partid pe care l-a mentionat de peste zece ori in doar cateva minute.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )