Libnet.ro
UNICEF

16:30

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiilor pentru copii

Hotnews Hotnews,
 Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiilor pentru copii

Legea care permitea dublarea alocatiilor pentru copii a fost trimisa, vineri, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament pentru reexaminare. Este vorba despre actul normativ prin care se respingea ordonanta de urgenta a guvernului care prevede o majorare esalonata a alocatiilor. continuă pe Hotnews

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare, legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului privind cresterea etapizata a alocatiei pentru copii. Seful statului precizeaza ca o cheltuiala bugetara semnificativa pune in pericol nu doar buna functionare a intregului sistem de protectie sociala a copiilor, ci chiar capacitatea statului roman si a Guvernului de a-si indeplini rolul si atributiile.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis trimite inapoi in Parlament legea care dubleaza alocatiile copiilor. in prezent este in vigoare o majorare a alocatiilor cu 20%. Legea a fost atacata si la CCR, insa cererea a fost.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care permite ca arhitectul sef sa fie numit din randul persoanelor fara studii de arhitectura sau urbanism

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare Legea care extinde sfera conditiilor de studii necesare pentru a putea ocupa functia de arhitect-sef la nivelul municipiilor resedinta.

Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor. Klaus Iohannis a luat decizia

Presedintele Klaus Iohannis a trimis azi Parlamentului pentru reexaminare legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului in ce priveste cresterea etapizata a alocatiei pentru copii: Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor in fata unei iminente intrari in vigoare a unui act normativ fara stabilirea unor surse de finantare certe si in .

Legea care prevede TVA de 5% pentru locuintele pana in 140.000 de euro, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati, transmite Agerpres.

Sedinta Senatului nu s-a putut tine din lipsa de cvorum. Legea privind amanarea alegerilor nu a putut fi votata

Sedinta de plen a Senatului nu s-a putut tine miercuri din lipsa de cvorum. Doar 58 de senatori si-au inregistrat prezenta. Prin urmare, cererea de reexaminare a presedintelui Iohannis privind legea care permite.

Mesajul taios al Monicai Pop, dupa discursul presedintelui Iohannis. Detaliul inedit pe care l-a observat medicul

Joi, dupa discursul presedintelui Romaniei, medicul Monica Pop a spus ca, Klaus Iohannis a transmis partial exact ce recomanda ea de cateva luni, adica sa se evite panica, pentru ca poate provoca depresie, scaderea imunitatii si, in acest fel, situatia se agraveaza. Mesajul taios al Monicai Pop, dupa discursul presedintelui Iohannis intr-un mesaj pe Facebook, .

Mircea Badea il ataca dur pe Klaus Iohannis. intrebarea ironica pe care a pus-o vedeta de la Antena 3

Prezentatorul in gura presei s-a intrebat in mod ironic, pe reteaua de socializare, de ce nu duc cazurile grave de bolnavi de coronavirus sa fie tratate in strainatate, asa cum cerea propaganda in cazul victimelor de la Colectiv. Numai ca, de data aceasta, Romania, chiar ia in calcul asa ceva, cu bolnavii de coronavirus, potrivit .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )